A GODSENT már tutira bejutott, a két német csapat ellenfélre vár

A GODSENT már tutira bejutott, a két német csapat ellenfélre vár

Véget ért az ESEA Premier európai csoportja, megvannak az ESL Pro League közelébe jutó csapatok.

Valószínútlen forgatókönyv után végül a GODSENT legénysége maradt állva az ESEA Premier európai rájátszásában, így ők már biztosították maguk számára az ESL Pro League következő, vagyis hatodik évadának egyik helyét. A Pro League utolsója ugyanis minden szezon végén biztos kieső, a 12. és 13. helyezettek pedig helyosztót játszanak majd azt ESEA 2. és 3. helyén végzett csapatokkal.

Amint az látható, a csoportkör után rengeteg erős csapat maradt állva az ESEA Premier rájátszására, a negyeddöntőben azonban sorra jöttek a meglepetések, kezdve rögtön a BIG és a Gambit összecsapásával. A Space Soldiers szintén csalódást keltő vereségbe szaladt bele, a Rogue pedig ki se állt egy ilyen fontos meccsre.

Az elődöntők során a német organizációk közül a BIG bírta jobban a végjátékot, 1:0-ás hátrányból felállva jutottak döntőbe, ahol a defwinnel érkező Spirit-et bronzmeccsre küldő GODSENT várt rájuk (a harmadik helyért a Spirit ismét nagy zakót kapott, két mapon összesen 7 kört hoztak). A döntőben aztán villantak a svédek, gyors 2:0-val bejutottak az ESL Pro League következő évadába:

A második BIG és a harmadik PENTA szintén esélyes a feljutásra, de nekik a mostani szezon 12. és 13. helyével kell majd megküzdeniük, ha az elitligába vágynak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!