Újra lesz CS:GO liga az ELEAGUE-en!

Újra lesz CS:GO liga az ELEAGUE-en!

Szeptember elsején indul az újabb szezon.

Két szezon után egy Majort bízott rájuk a Valve, majd sport EMMY-díjra jelölték őket ezért. Valljuk be igen szép történet kerekedett a Turner Sports ötletéből, mely az eddigi legsikeresebb televízió képernyőkre ültetett e-sport produkció volt Észak-Amerikában. Kb. ennyivel le lehetne zárni azt, hogy milyen minőséget ígért és később teljesített az ELEAGUE 2016-ban. Ezután más vizekre eveztek és a Street Fighter V került terítékre, most azonban visszatérnek a gyökerekhez és bejelentették a következő ELEAGUE CS:GO ligát, mely a sorban a 3. lesz.

Sport EMMY-re jelölték az ELEAGUE-t

Olyanokkal került egy kalapba, mint a 2016-os nyári olimpiai játékok, az Európa-bajnokság vagy a Super Bowl.

A tavalyi évben két szezont is rendeztek Counter-Strike: Global Offensive-ben, mindkét esetben remek meccseket, hibátlan technikai megvalósítást és összességében jó szervezést láthattunk. Az első évad győztese, a Virtus.pro volt, míg a másodikban az éppen csúcsformájában szereplő Optic ért el a trónra, a későbbi Major győztes Astralis ellen. 

A szeptember elsején startoló ligát Twitteren jelentette be az ELEAGUE szervezőgárdája, melyről egyelőre több információt nem árultak el, de várhatóan a szokásos lebonyolításban halad majd. Hétről-hétre rendezett csoportkörökben küzdhetnek a résztvevők a továbbjutásért, majd a rájátszásban már minden csapat célja az ELEAGUE kupagyőzelem és a busás jutalom!

Ami azt illeti, a nyereményalap egyelőre nem ismert, így csak tippelni tudunk arra, hogy mi várható, de ha megnézzük a konkurencia idei kínálatát, ami a világ legjobb csapatait és a kiemelkedő pénznyereményt illeti, egészen biztosak lehetünk benne, hogy nem okoznak majd csalódást és egymillió dollár feletti összeget osztanak szét a csapatok között.

A tavalyi évben két szezont is rendeztek Counter-Strike: Global Offensive-ben, mindkét esetben remek meccseket, hibátlan technikai megvalósítást és összességében jó szervezést láthattunk. Az első évad győztese, a Virtus.pro volt, míg a másodikban az éppen csúcsformájában szereplő Optic ért el a trónra, a későbbi Major győztes Astralis ellen. A jelenlegi erőviszonyokat elnézve viszont nehéz lenne bárkire is fogadni, hiszen a Major után nem volt két egymást követő győzelem egy csapattól sem, mindig más kezébe hullottak a kupák, ami azt jelenti ismét erős harcok folynak a világ legjobbjai között és ki tudja mi lesz még ősszel!

A jelenlegi erőviszonyokat elnézve nehéz lenne bárkire is fogadni, hiszen a legutóbbi Majort követően igen sokan pályáznak a világ legjobbja címért, sőt az SK duplázását (Summit és IEM Sidney) leszámítva mindig más kezébe hullottak a kupák, ami azt jelenti ismét erős harcok folynak a legjobbak között és ki tudja mi lesz még ősszel!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!