Magyar siker a millió dolláros Clash Royale versenyen

Hazai játékosnak szoríthatunk a bajnokság rájátszásában!

Több ízben írtunk már nektek a Clash Royale egymillió dolláros versenyéről, ahol mindenki megkapta a lehetőséget, az indulással kapcsolatos elvárások kifejezetten alacsonyak voltak. Az első forduló a napokban ért véget, melynek végén magyar játékos sikerének is örülhettünk.

Utolsó esély nevezni a millió dolláros versenyre!

Itt az utolsó esély, hogy megmutasd magad a millió dolláros Clash Royale versenyen, mutatjuk hogyan!

A második fordulóban a továbbjutottak 8 darab 1024 fős táblázatban fognak harcolni az első helyért. A szervezők komolyan megtizedelik a játékosokat, hisz a harmadik fordulóba csak a táblázatot megnyerők jutnak be, így redukálódik a mezőny 8 főre, régiónként. A második körben pedig már egészen biztosan van magyar játékos!

Logan, aki a második forduló utolsó napján fog játszani, beszélt nekünk a kitűzőtt céljairól, saját karrierjéről a Clash Royale-ban és a bajnokság szervezéséről is.

Mivel ez az első komolyabb verseny, amin részt veszek, az a célom, hogy az adott csoportban a top 128-ba bejussak, ez három győzelmet jelent a 10-ből, amivel meg lehet nyerni a fordulót.

Ebben a fordulóban már konkretizálva látjuk a játékos számot, ami megdöbbentően sok, csak Európában 8192 játékos. Ebből kifolyólag érthető az egyenes kiesés, sajnos ez viszont nem ad lehetőséget a javításra, ami nem csak szerintünk nem túl fair.

Necces lesz, mert itt még egy meccsen dől el minden, ami kb. 65% szerencse, 35% skill lesz. Kár, hogy nem két meccses, de nagyon sokan vannak.

Tehát mindenki, aki bejutott a rájátszásba, legyen résen, csak egy lehetőségetek van. Logannek és a többi magyar bejutónak sok győzelmetés sikeres elixir tradeket kívánunk!

Kövess Minket!