Változás a NiP felállásában. Viszlát Friberg!

Várható volt, hogy előbb vagy utóbb drasztikus választ fog adni a NiP az folyamatos sikertelenségre. Eljött a pillanat!

Lassan öt éve, hogy a Ninjas in Pyjamas brand visszatért az esport világába és sikerült egy olyan felállással kezdeni a CS:GO esports-ot, ami sokáig nem talált legyőzőre. GeT_RiGhT, f0rest, Xizt, Fifflaren, friberg ötöse 87 hivatalos meccsen volt veretlen egyhuzamban. 2013 novemberétől, egészen 2015 márciusáig róluk szólt a CS:GO. Minden egyes major bajnokságon döntőztek, s bár ezeket többnyire elveszítették 2014-ben Kölnben sikerült győzedelmeskedni. A zuhanórepülés Fifflaren kiválásával indult meg, s bár voltak még szép győzelmeik, a nindzsák többnyire mégis csalódottan térhettek haza. Eljött az idő, hogy drasztikus változáson essen át a NiP! A 19 éves fiatal, REZ fogja váltani friberg-et az aktív felállásban. 

Fredrik ”REZ” Sterner nyilatkozata:

"Nagyon boldog vagyok, hiszen megkaptam a lehetőséget, hogy a NiP-ben játszhassak! Ez minden játékos álma, aki csak a legjobbak közé szeretne kerülni! Hiszem, hogy együtt a NiP csapatával újra elérhetjük a csúcsot! Annak kifejezetten örülök, hogy újra együtt játszhatok draken-nel, aki nemcsak csapattársam, de jó barátom is egyben."

REZ az Eplison-ban játszott együtt draken-nel, valamint BARBARR-ral is! Együtt olyan sikereket értek el, mint WCA 2016 győzelme. 

Hicham Chahine, a NiP CEO-ja ekképp nyilatkozott a változásról: 

”Kevesebb, mint 1 éve jöttem a NiP-hez és a feladatom, hogy terveket készítsek a jövőre nézve. Amit elért a NiP ezzel a hosszú ideje együtt lévő felállással az figyelemreméltó, nem igazán jellemző az esport organizációkra. Ahogy előrenézünk, boldogok vagyunk, hogy egy újabb tehetséggel gazdagodhatunk, hiszen REZ tökéletesen passzol a NiP családba. Természetesen hálával tartozunk friberg-nek, aki örökre a NiP családjához fog tartozni!"

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!



Kövess Minket!