Riot Meddler beszámolt pár újdonságról, amit a közeljövőben szeretnének bevezetni

Riot Meddler beszámolt pár újdonságról, amit a közeljövőben szeretnének bevezetni

Riot Meddler a napokban készített számunkra egy kis összefoglalót arról, hogy a közeljövőben mikre számíthatunk a Riot részéről, mint fejlesztés.

Összefoglalóját azzal kezdte, hogy ezek mind csak tervek, egyikre sincsen semmi garancia, hogy pontosan így fog megvalósulni, több területen változhatnak vagy akár el is vethetik teljesen, de bízunk benne, hogy maradni fognak. Ugorjunk is bele!

A 7.13-as frissítésből Trundle és Shaco erősítését emelte ki, erről már írtunk korábban.

Ha ezek a változások maradnak, Trundle szó szerint leharapja a fél kezünket

Aioween | 17/06/14 16:00Kijött a 7.12 ma, ami azt jelenti, hogy a következő PBE patch is terítékre került és egy dolgon nagyon fennakadt a szemünk, aki nem más mint Trundle és egy picit Shaco-n is. Hogy mi történik pontosan a trollok királyával?

7.13-as új hős.

Az elmúlt pár napban több helyen feltűntek spekulálások arról, hogy a Riot meglepetésszerűen fog kiadni egy új hőst a 7.13-as frissítésben. Ez az elmélet a 7.13-as PBE patch-el ki is nyiffant, mivel nem szerepel benne semmilyen új karakter, de azért Meddler is leírta, hogy nincs szó semmi ilyenről.

A kezdő support itemek

Meddler elmondta, hogy az Ancient Coin-ból építhető itemeket elég kevesen használják, nagyon gyenge most a Coin vonal, ezen mindenképp szeretnének alakítani, továbbá hozzátette, hogy a Frost Queen's Claim pedig nagyon erősnek bizonyul, de előbb átdolgozzák a Coin vonalat, és utána újra megvizsgálják ezt a kérdést. Ha a Coin buff sikerrel jár, nem kap nerfet a Frost Queen's Claim.

Assasin itemek

Vetnek néhány pillantást azokra az assasin itemekre is, amelyek nem igazán vannak ott a szeren. A cél az, hogy egy kicsit több választási lehetősége lehessen az orgyilkosoknak. Lehetséges, hogy ezekből a változtatásokból hamarosan felkerül néhány PBE-re, illetve a későbbi frissítésekbe.

Ward ping

Végül pedig az a dolog amiért már évek óta könyörgött a community, a ward ping. Megkapjuk! Erről is írtunk már egy korábbi cikkben.

Továbbra sem hagy minket unatkozni a Riot Games, sorra állnak elő az újításokkal. Van olyan amit nagyon vártok, hogy betegyék a játékba?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.