Videó: BnTeT büntet a Major kvalin!

Videó: BnTeT büntet a Major kvalin!

Az ázsiai Minor döntőjének visszavágójában sem maradtak el az izgalmak, íme a legjobb highlightok!

A TyLoo az első napon nagyon jól szerepelt, de alulmaradt a Team Liquiddel szemben hosszabbításban. Ma pedig a szintén vesztes Renegades ellen kellett játszaniuk, akik ráadásul ugyanabból a régióból kvalifikáltak, így gyakorlatilag egy ázsiai Minor döntő visszavágót kaptunk a Major kvalifikáció második napján.

Szoros meccsekkel ért véget a Major kvalifikáció első napja

tbr | 17/06/30 11:30Véget ért a PGL Major kvalifikációjának első napja és ennek apropóján most elhoztuk nektek az első nap eredményeit és az 5 legszebb játékot, valamint a cikk végén megtaláljátok a mai nap menetrendjét is! Nyakunkon a PGL Major Kraków, egyelőre csak nyolc csapattal.

A pályánk Cache volt ezúttal és nem ígérkezett izgalmas összecsapásnak a két "gyenge" (a mezőnyhöz képest) csapat összecsapása. Az első félidőben ezt igazolta az is, hogy a TyLoo 12:3-as félidőt hozott terror oldalon, a Renegades teljesen úgy tűnt, szétesik.

Aztán feltámadtak és egyre szorosabb lett a mérkőzés, sorra követték egymást a remek megmozdulások mindkét oldalról. De a két hőse a meccsnek egyértelműen a kínai somebody és az indonéz BnTeT volt: utóbbi olyan 4k-t tett le a 23. körben, hogy az már büntet!

Illetve somebody meglepő deagle hármasa is sokat hozzátett a győzelemhez a 28. körben:

Ugyan a következő kört elvesztették, de a rendes játékidő utolsó körében DD 3k-ja megnyerte nekik a mérkőzést és így sikerült visszavágniuk a Minoros vereség miatt egy 16:14-gyel:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!