Nézd velünk magyarul az ESL ONE kölni versenyét!

Nézd velünk magyarul az ESL ONE kölni versenyét!

Az év egyik legnagyobb durranása hamarosan kezdetét veszi! Nézd velünk a világ legjobb csapatainak összecsapását Kölnben!

Az év egyik legszínesebb CS:GO versenye veszi kezdetét kedden 12 órától! Lesznek itt feltörekvők, mint a Space Soldiers, vagy messzi földről érkező csapat, mint a kínai TyLoo és természetesen a világ legjobbjai is számot adnak ezen a megmérettetésen, mint az SK, FaZe G2, North, Virtus.pro, fnatic, mouz, de az amerikai mezőny sem marad ki, sőt a megújult NiP és a Heroic is bizonyíthat! Természetesen magyarul is követhető lesz az esemény, lássuk hogy mikor! 

Minden, amit az ESL ONE Kölnről tudni kell!

tbr | 17/06/28 15:20 Már nem kell sokat aludni - egészen pontosan csak 6 napot -, hogy elinduljon az ESL ONE kölni versenye, melyen a világ legjobb csapatai mérhetik össze tudásukat a Lanxess Arénában. Most pedig kikerültek az első nap párosításai is, így következzék tehát ismertetőnk a versennyel kapcsolatos információkról!

Igazi EU vs. NA mérkőzésekkel indít a magyar közvetítés kedden 14:00-tól:

  • 14:30 NiP vs. Cloud9 összecsapással kezdődik - REZ most először játszik versenyen a NiP színeiben, nem kis teher nehezedik a vállára! 
  • 15:45 Na'Vi vs. Liquid meccsel folytatódik - s1mple szembenézhet régi amerikai csapatával! 

Ezzel még nincs vége, hiszen a közvetítés egészen 22 óráig meg sem áll! Az első kör után látni fogjuk, hogy ki milyen mérlegen áll és a svájci rendszer szabályait követve az azonos statisztikájú csapatok mérkőzését fogjuk követni. Ne feledjétek, amíg tart a csoportkör, addig a hét többi napján is hasonló időpontban indul a magyar stream!

Megéri velünk tartani, hiszen a kiváló összecsapások mellett nyerhetsz is, ugyanis a kommentátorok minden órában ki fognak sorsolni egy fegyverkinézetet! Nézd tehát magyarul élőben a legjobb csapatokat és nyerj!

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!