Magyar játékos Európa 32 legjobb Quake-ese között

Magyar játékos Európa 32 legjobb Quake-ese között

NOFEAR megcsinálta, egy nagyon szoros meccs után, ott van a legjobbak között.

Tegnap volt kiért szorítani a Quake Champions: World Championship EU Duel Qualifiers-en, mivel Birgány 'NOFEAR' Adrián, illetve, Quake-es körökben Raisy, ha nehezen is, de végigverekedte magát a mezőnyön és bejutott a legjobb tizenhat közé.

Ismét magyar játékos a Quake Champions világbajnokság közelében!

NOFEAR élő adásban, több ezer ember előtt juthat tovább a régiós kvalifikációra.

Ott pedig az orosz Antowka várta, hogy megküzdjenek azért, hogy ki jusson be a regionális döntőbe. A formátum nem változott, ismét Bo3 meccseket kaptunk és minden meccsen három hőst lehetett választani. A körök pedig addig mentek, amíg valakinek elfogyott a karaktere vagy elfogyott a köridő. Ebben az esetben az nyert, aki több fraget húzott be. Ha az eredmény éppen döntetlen volt az idő lejártakor, akkor jöhetett a hirtelen halál.

NOFEAR, aka Raisy, leginkább Anarkival nyomult. Szinte minden körben őt választotta be elsőnek és általában mindig jól kezdett vele. Ezzel szemben Antowka Clutch-ot preferálta, de egyszerűen nem tudta felvenni a versenyt az Injection mobilitásával. Pont emiatt váltott később Slash-re, de az már nem volt elég. Három meccs lejátszása után a magyar játékos, ha nehezen is, de belőtte magát a legjobbak közé. (kettejük párharca 3 óra 47 percnél kezdődik) Mondjuk ezen a szinten már minden meccs nehéz.

Watch live video from QuakeChampions on www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!