A processzorok után a szerverekkel akadt gondja a PGL-nek

A processzorok után a szerverekkel akadt gondja a PGL-nek

Miután a processzor hiba javult a krakkói major-ön, most a szerverekkel van nagyobb gond. 

A játékosok egyik legnagyobb félelme volt, hogy a PGL által szolgáltatott gépekben i5-ös processzorok futottak. A szervezők másnapra már orvosolták a problémát, így már i7-es procik pörögnek a gépekben.

Eléggé paráznak a játékosok a PGL Major gépeitől

I5-ös procik egy CS:GO Major versenyen? WTF

Ezek után ki gondolta volna, hogy a szerverrel is gond lesz. Ugyanis ez történt a tegnapi North-Cloud9 összecsapáson. A játékosok arra kezdtek panaszkodni, hogy a pingjük nem stabil és ez zavarja őket.

Ez nem megengedhető egy majorön. Lehet, hogy a nem fix 5-ös vagy 1-es ping, egy számunkra észrevehetetlen delay-t ad a játékosok képernyőjére, amin akár körök is múlhatnak és ezek a körök egy BO1-es széria során nagyon sokat jelenthetnek. Gondoljunk csak bele, ha nem nyered meg a kört, akkor ecoznod kell, így még egy ingyenes pontot adhatsz az ellenfél csapatának és épp egy ilyen ici-pici delayen megy el a kör.

Stewie2K-nek sikerült egy kis nosztalgikus pillanatot okozni, ugyanis ő úgy érezte magát mint amikor még 13 évesen wi-fin keresztül CS-zett.

Ezek után a játékosok már úgy érezték, hogy folytatódhat a meccs, ezért megkérték az admint, hogy indítsa újra, de ez nem történt meg, ugyanis k0nfig írta be, hogy épp ott áll náluk és marhaságokat beszél.

Ezt a problémát minél előbb orvosolnia kell a szervezőknek. A PGL se a szervezése miatt fog a játékosok szívébe hatolni. Az ESL-nél egy fokkal jobb, ugyanis hosszú csúszások nincsenek, de ne kiabáljunk el semmit, mert cserébe a nap utolsó meccsének utolsó körében lehalt a hivatalos közvetítés vagy 10 percre. Reméljük a további játéknapokon simábban mennek a dolgok majd és nem gyülekeznek tovább a felhők.

Nektek hogy tetszik eddig a krakkói verseny?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!