A Mondoconon a THR nyert 3-1-re és a döntő után beszélgettünk mindkét csapat egy-egy tagjával

A Mondoconon a THR nyert 3-1-re és a döntő után beszélgettünk mindkét csapat egy-egy tagjával

Bár az online kvalifikáción 2-0-ra nyert a MASE együttese, ugyanezt a bravúrt az offline döntőn már nem tudták bemutatni, lássuk mit gondoltak a találkozóról.

Lezajlott a nyári Mondocon döntője, ahova ezúttal felső ágról a Maestro eSports, valamint a Team Horizon Reapers jutott be az online kvalifikációk során. Hiába a 2-0-ás győzelem az online kvalin, a MASE nem tudott duplázni és 3-1-re kikaptak a THR-től.

Visszavágott a THR az online selejtezőért, újabb MondoCont zsebeltek be!

Hodi | 17/07/16 10:57 Ha még nem hallottatok volna a Maestro eSports nevéről, ne lepődjetek meg: a korábbi Team HoP immáron új szervezeti égisz alatt, de szinte teljes egészében a régi felállással folytatja pályafutását a hazai LoL szcénában.

Kettő nullás vezetéssel indított a THR, majd a harmadik meccsen egy igen csúfos vereséget szenvedtek a döntőben, de negyedjére sikerült szépíteni és legalább olyan fölénnyel nyerték meg az utolsó meccset. A csapat teljesítményéről, az online kvalifikációról és a készülés menetéről ezúttal Torma "Benji" Benjamin, a THR dzsungelese mesélt.

A másik oldalról Faker Dog v2-őt, avagy Meight-ot kaptuk mikrofonvégre, vagyis Török Mátét, aki a középső ösvényen játszott. Interjújából kiderült, hogy annyira még sincs minden rendben a csapaton belül, hiába jutottak el idáig.

A THR-nek ezúton is gratulálunk az újabb győzelemhez, a MASE pedig reméljük, hogy sikeresen ki tudja javítani a hibákat és több idejük jut majd a gyakorlásra a továbbiakban!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!