PGL Major: kiesett a FaZe és a Vega Squadron

PGL Major: kiesett a FaZe és a Vega Squadron

Megvannak az első kiesőink, korán kell búcsút intenünk az egyik esélyesnek, a FaZe-nek.

Tegnap már írtunk arról, hogy mennyire rossz volt a csapat teljesítménye az előző két meccsen és megpróbáltuk kitalálni, hogy miért. Azokat a dolgokat, amiket már abban a cikkben kifejtettünk nem ismételnénk meg, de erre a meccsre ugyanúgy igaz minden, ami eddig gond volt és ott felvetettünk. Röviden: nincs csapatjáték, kio gyengélkedik és ez egy gyors 0-3-ra volt elég nekik most. 

Nem áll jól a FaZe szénája Krakkóban!

tbr | 17/07/17 18:00 Véget ért a PGL krakkói Majorének első napja, ezzel együtt pedig túl vagyunk a csoportkör első fordulóján is. Íme, az eredmények! Az első napi összefoglalónkban már kiemeltük, hogy a FaZe mennyire rossz formában volt a BIG elleni mérkőzésen, ami guggolós ugrás bug ide, szerencse oda mára sem lett jobb.

Megtörtént, aminek nem kellett volna megtörténnie. Kiesett a világ második legjobb csapata, a FaZe. A FlipSid3 elleni meccs elég biztatóan indult a FaZe számára, hiszen megkapták a legjobb pályájukat, de úgy tűnik Mirage sem volt orvosság a gondjaikra most. Nem tudták felvenni a kesztyűt, egészen elképesztő 11:4-es félidőt kaptak már a meccs elején B1ad3-től és csapatától. Innen kellett volna visszatérniük a meccsbe, de nem igazán jött össze a dolog. Szépíteni ugyan tudtak, de ennyi volt most bennük. Kikaptak 16:10-re.

A másik búcsúzó a Vega Squadron volt a mai napon, ők a PENTA ellen játszhattak ennek elkerüléséért. Az első félidőben végig domináltak, 11:4-re meg is nyerték, szintén Mirage-on. Aztán jött az összeomlás, illetve a visszatérés a túloldalról és egy hihetetlen 12:3-as félidővel 16:14-re utóbbi nyerte meg a meccset, ezzel életben tartva a rájátszáshoz fűzött reményeiket. Az eredményt leginkább SuNny-nak és innocentnek köszönheti a csapat, elképesztőt játszottak végig.

Amennyiben ti is bekapcsolódnátok a közvetítésekbe és követnétek kedvenceitek mérkőzéseit, azt megtehetitek angol és magyar nyelven is!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!