DH Atlanta: DeadFoxék bejutottak a rájátszásba!

DH Atlanta: DeadFoxék bejutottak a rájátszásba!

Tegnap még kérdés volt, ma már tény: DeadFoxék elődöntőt játszanak Atlantában!

Tegnap este lejátszotta mindent eldöntő mérkőzését a HellRaisers, ahol a Misfits és a Binary Dragons meccs győztese ellen kellett megmutatni mit tudnak a továbbjutás érdekében. Mivel azt a meccset a Misfits nyerte, ezért a HellRaisers-nek is seangares-ék állták útjukat az elődöntő felé.

DH Atlanta: DeadFoxék ma bejuthatnak a rájátszásba

tbr,Wolfi | 17/07/22 17:30 Elrajtolt a Major mellett egy picit eltörpülő, de számunkra mégis fontos DreamHack Atlanta. Magáról a rendezvényről már írtunk bővebben korábban, így érdemes először azzal kezdeni, ha eddig lemaradtatok volna arról, hogy a Majorről lemaradó HellRaisers éppen merre játszik: 8 csapat, 2 csoport, mutatjuk a HellRaisers ellenfeleit.

HellRaisers - Misfits 2:0

Szerencsére Bencééknek nem okozott komolyabb fejfájást az amerikai-francia csapat. Az első pályán, Overpass-on nagyon hamar megmutatták ki a jobb, 13:2-es félidőt tudtak védeni. Innen már csak idő kérdése volt, hogy mikor ér véget a pálya, 16:7-ig kellett várni rá.

Infernon már jobban meg kellett izzadni a győzelemért. Az első félidőben a legkiegyenlítettebb eredményt kaptuk, 8:7-et, ráadásul a Misfits vezetésével. Innen még továbbmentek 11:7-re, de ekkor megmakacsolta magát a HR és feljöttek 11:10-re. Ekkor jött egy még lesújtóbb szakasz a meccsen: 14:10 lett az állás a Misfits javára, de ez csak jobban felbőszítette ANGE1-t és csapatát. Ez olyan jól működött, hogy végül 16:14-re meg is nyerték a második pályát, ezzel együtt pedig bejutottak az elődöntőbe!

Tehát ma délután 16:00-tól már az elődöntőben játszhatnak DeadFoxék, hogy közelebb kerüljenek az 50 000 dolláros fődíjú atlantai versenygyőzelemhez. Ezúttal a Heroic állja majd az útjukat, nem lesz egyszerű menet. Magyar közvetítés sajnos nem lesz róla, de ha bekapcsolódnátok és a Major nézése helyett inkább Bencének szeretnétek szurkolni, akkor itt megtehetitek angol nyelven!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!