Top WoT csapatok: TWB Gaming

Top WoT csapatok: TWB Gaming

A TWB az egyik legaktívabb csapat jelenleg és szinte minden versenyen indulnak.

A TWB, avagy teljes nevén The Wild Bunch Gaming az egyik legaktívabb WoT e-sport csapat, noha egy szezon után kiestek a Golden League-ből és azóta sem értek el meghatározó eredményt. A csapatban több magyar játékos is megfordult. Többek között a csapat tagja volt Tankelit01 is, akivel nem is olyan rég készítettünk interjút, de jelenleg is van magyar játékosa a csapatnak Garvatron személyében.

Nebojsa "mr_Kela" Filipovic összefoglalta a csapat eddigi eredményeit

2014-ben játszottuk le az első Wargaming.net League Silver szezonunkat és ez volt az a pont, amikor elhatároztuk, hogy a top európai csapatok közé akarunk tartozni. A siker nem jött könnyen, de minden szezonban jobban és jobban teljesítettünk, és végül 2016 július 23-án bejutottunk a WGL Golden League 2016/2017-es évad első szezonjába. Annak ellenére, hogy sokan kételkedtek bennünk, sikerült meglepnünk az ellenfeleinket szokatlan játékstílusunkkal és taktikáinkkal, és tovább jutottunk a verseny második szakaszába.


A játékstílusunk Ghost Town-on igazán egyedi, amit sokszor emlegettek az adások alatt, még Mojo is emlékszik a csatáinkra.

A szezonban a 7. helyen végeztünk, tehát egy kimondottan sikeres szezont zártunk, de végül kiestünk a Golden-ből!

A TWB véleménye az ESL berkein belül kialakult helyzetről és a nyeremények szinte teljes hiányáról

A Go4WoT a kedvenc bajnokságunk, kifejezetten most, hogy a nyeremények csökkenésével előtérbe került a valódi versenyszellem. Úgy gondoljuk, hogy ez egy remek gyakorlás minden csapatnak, főleg mert nem sok lehetőséged van hibázni.

A Go4WoT a World of Tanks e-sport egyik alappillére, ami összehozza a csapatokat, ezért úgy gondolom magasabb díjazást érdemelne. Végül pedig szeretnék sok sikert kívánni minden csapatnak és szebb napokat a WoT ESL részlegének.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.