Újabb verseny az ICL szervezőitől

Sokan várták már és végre el is jött a nyári ICL, de ezúttal kicsit más köntösben.

Még a hónap elején írtunk arról, hogy az ICL csapata újabb fába vágta a fejszéjét, egy e-sport bárba. Magáról a bárról a lentebbi cikkben olvashattok részletesen.

20 géppel nyitotta meg kapuit az Infinity Esport bár

A Rákóczi tér sarkán vár minden gamert a legújabb budapesti e-sport bár.

A bárt üzemeltető csapat természetesen hű maradt az eredeti ”munkájához”, így a bárban rengeteg versenyt szerveznek. Láttunk már Street Fighter V-t, LoL-t, illetve sok más játékot. CS-vel egészen eddig a percig (na jó, tegnapig) nem találkoztunk, ám bejelentették az Infinity Esports CS:GO Masters nevű versenyt.

A versenyen 16 csapat vesz részt, ahogyan a Majorön, itt is nyolc csapat meghívásos alapon került be, a másik nyolcasnak pedig a nyílt kvalifikáción kell bizonyítania. Nézzük is a meghívottakat:

  • RANDOM.ORG
  • myRevenge e.V.
  • Nice Gaming
  • Pixel
  • Volgare
  • Wonder Stag e-Sports
  • STOP tábla
  • Team Plague

A verseny augusztus 25-27 között kerül megrendezésre az Infinity Esport Bárban (Budapest, Német u. 2). A verseny csoportköre svájci formában fog zajlani, összesen 5 kör lesz. Aki eléri a harmadik győzelmét, az továbbjut a playoffba, aki viszont elszenvedi a harmadik vereségét, az búcsúzik a tornától.

Forrás: csgo.hu

A nyereményalap 200 ezer forint lesz, ezekhez jönnek hozzá a hardver nyeremények. Az első csapat 100 ezer forinttal gazdagodik, a második már csak 70 ezret kap, míg a harmadiknak be kell érnie 30 ezerrel. A negyediknek már pénz nem jut, ő hardvernyereményben részesül, ahogyan az első három helyezett is a pénz mellett. Amelyik csapat a legjobb nyolcba jut, az automatikusan meghívást kap majd szeptember 2-án és 3-án megrendezendő ASUS & Republic of Gamers Infinity CS:GO Show versenyére, ahol jóval komolyabb nyereményalap, 1 millió forint áll majd rendelkezésre.

Aki érdeklődést mutatna a torna iránt és szeretné magát kipróbálni, az a FACEIT-en zajló kvalifikáción teheti meg. A kvalin max 32 csapat indulhat és küzdhet meg a nyolc hely egyikéért. A nevezéshez és a további információkért kattintsatok IDE. Amennyiben a versennyel kapcsolatos hírekre vagytok kíváncsiak, ITT megtaláljátok az eseményt.

Reméljük minél többen kedvet kaptok a versenyhez és rengeteg izgalmas küzdelmet nézhetünk majd végig.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!