Gránátokat tanulnál? Segítünk!

Gránátokat tanulnál? Segítünk!

Ha magasabb szintre szeretnél lépni, akkor a legtöbb gránátot ismerned kell.

A CS-ben mindig is nagy szerepet játszottak a gránátok, hiszen nagy előnyre tehetünk szert velük anélkül, hogy akár ellenféllel találkoznánk. A füstökkel tudunk terelni egy esetleges támadást a terror oldalon, valamint könnyedén elfoglalhatunk lerakókat és bombarakás utáni szituációban defenzív módon is használhatjuk őket, de CT-ként akár egy-egy gyors rush-t feltarthatunk vele.

Ez az oldal pedig pontosan ezért jött létre. A készítő feltöltött alapból pár útmutatót, de a közösség is tölthet fel a saját videókat, ezzel szinte az összes létező gránáttal kapcsolatos dolog egy helyen lesz. Az oldalt ezen a linken keresztül tudjátok elérni. 

Tippek Infernohoz - CT oldal

Összeszedtünk nektek néhány taktikát és egy pár hasznos füstöt és flash-t, hogy egy kicsit segítsünk jobbá válni Infernon!

Minden videóhoz tudunk leírást is adni, amiben akár meg is magyarázhatjuk, hogy ezek a füstök mire jók és mikor érdemes használni. Kereső funkció is van az oldalon, ami alapján pálya szerint böngészhetjük a kedvünkre való gránátokat, sőt mi több, még értékelni is tudjuk a videókat. 

Érdekesség egyébként, hogy már külön telefonos applikációkat is csinálnak ilyen téren. Az egyik ilyen a Smokes Guide for CS:GO nevű program, amit teljesen ingyen tölthetünk le a Play Áruházból. Ennek az iOS-es megfelelője picit más köntösben, hasonló funkcionalitással az Apple boltjában érhető el, szintén ingyen.

Az androidos alkalmazást tudtuk tesztelni, használata nagyon egyszerű: kiválasztjuk a pályát (Dust II-vel együtt 8 érhető el), itt a pályán belül CT és T oldalra lebontva megkapjuk az elérhető füstöket. Ha kiválasztjuk az egyiket, akkor kép formájában kapjuk meg az oktatóanyagot és lépésről lépésre nézhetjük meg - rövid, angol nyelvű leírás kíséretében -, hogyan kell dobni a füstöt. Igen széles repertoár érhető el itt is, de ami biztos, hogy a legfontosabbakat megtaláljátok és van annyira gyorsan használható az alkalmazás, hogy akár meccs közben is elővehetitek egy-egy elfelejtett füst újratanulásához.

Minden kezdő játékosnak erősen ajánlottak ezek a lehetőségek, hiszen másodpercek alatt megtanulhatunk új füstöket és ennek segítségével könnyebben léphetünk magasabb szintre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!