A Lich King máris jelentkezett egy legyőzhetetlen paklival

A Lich King máris jelentkezett egy legyőzhetetlen paklival

Arthas elmondása szerint ez a legjobb deck, amit a Hearthstone valaha látott.

A következő Hearthstone kiegészítő már a nyakunkon van, és a nap mint nap érkező lapok mellett, a Blizzard számos kreatív, vicces tartalmat is gyárt a népszerűsítésére.

Óriásit trollkodott a Blizzard az új kiegészítővel

Ben | 17/07/14 08:29 Lehet, hogy Reynad az egyik legsósabb alakja az amerikai Heartstone Streamereknek, de abban biztos vagyok, hogy a a humorérzéke nagyon rendben van. Most pedig úgy néz ki, hogy a Tempo Stormot elnyelte a jég és a pusztulás. A Lich King csapatot váltott, ha már nem sikerült az állásinterjú a Blizzardhoz.

Őszintén szólva, én sem érzem a legjobban magam ezen sorok írása közben, sejtelmes hang szólít magához, a nyári hőségben pedig azt érzem a fagyos halál szele lengi körül a gondolataimat. A Lich King ereje elhomályosítja a látásom és a szavak sem az enyémek már...

Helló mindenki, a Lich King beszél. Azért szálltam meg ezt a gyenge halandót, hogy prezentálhassam a legújabb művemet, a legjobb paklit a Hearthstone történelme során. Ha visszaemlékeztek, a Mage igen erős volt az elmúlt időben, szóval úgy határoztam, kölcsönveszek pár képességet ahhoz, hogy kreálmányom megállíthatatlan legyen. Úgy értem, szó szerint elvettem pár lapot, hogy a fagyos mechanikákkal meg tudjam majd állítani az ellenség minionjait. Jaina Frost Novája, a Frost Bolt és az Ice Lance tökéletesen összeillik a Shaman új lapjaival, mint az Ice Breaker, a Woodoo Hexxer vagy a Cyostasis. Ha a játék nem engedne ellenfelet keresni, nyugodtan emlékeztessétek rá, hogy ez maga Arthas paklija és még egy hibaüzenet sem állíthatja meg a Lich Kinget. 

Ha megállítottátok az ellenfél minionjait, a győzelmi kondíció az, ha a Doppelgangster és Evolve kombinációval félelmetes sereget kovácsoltok a pástra. Ha ez nem lenne elég, használjátok Thrall Deathseer és Transmute Spirit képességeit a végső sereg felállításához. A Master of Evolution szintén jó választás, amire érdemes odafigyelni, a pakli pedig így néz ki teljes pompájában:
tempostorm hs lk thrall fun deck
A győzelem garantált.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!