Hamarosan egy tucat frissítést kap a Clash Royale

A fejlesztők rengeteg meglepetéssel készülnek a közeljövőben.

A Clash Royale-t jelenlegi formájában leginkább egy gyors reggeli együttléthez lehetne hasonlítani: nagyfokú variálhatósággal bír és bár kevés időt kell rá fordítani, így is rengeteg örömet okoz. Ezt az élményt próbálják magasabb szintre emelni a játék fejlesztői, akik egy Q&A keretében osztották meg a nagyérdeművel, hogy mi mindennel készülnek. 

Az már biztos, hogy a következő frissítéssel érkeznek a daily taskok, úgyhogy a napi ládanyitogatások mellett még plusz feladatokat is kapunk, amivel könnyedén elüthetjük majd az időt. Ha minden jól megy, akkor októberben már élesben is tesztelhetjük őket, csak ugye a nyár miatt csökkentett üzemmódban vannak a srácok, így ősznél hamarabb nem lehet rá számítani. 



Az októberi frissítésben továbbfejlesztik a barátlistát és ennek köszönhetően több helyről is behúzhatunk majd régi jó cimbiket, valamint egy kiélezett csata után kitartó ellenfelünket is későbbi gyakorlás céljából. 

Egy - állításuk szerint - elképesztően jó játékmód is érkezni fog, amit már tesztelnek és szerencsés esetben mi is kipróbálhatunk a következő frissítéssel. Ennél többet azonban nem akartak róla elárulni, bár ahogy őket ismerjük, biztosan lesznek majd belőle exkluzív anyagok.

Az érkező kártyák kiszivárogtatásával kapcsolatban annyit mondtak, hogy tisztában vannak vele és értik a logikáját, de megpróbálnak nagyobb figyelmet fordítani rá, hogy a közeljövőben ritkábban fordulhasson elő ilyen eset. Emellett a megszokottnál sokkal jobb versenyeket akarnak szervezni, amikre már rengeteg ötletet kaptak a rajongóktól, de szép lassan, a koncepciók letesztelésével akarják őket megvalósítani.

Ha kedvet kaptatok az egyébként könnyedén megtanulható játékhoz, iOS-re és Android-ra ingyen leszedhetitek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!