PUBG: Megvan az első verseny két kommentátora

PUBG: Megvan az első verseny két kommentátora

Két különböző hang, két különböző területről mutatjuk kik ők és mit kell róluk tudni!

Mint arról már többször is szó volt 2017 legnagyobb játéka augusztus végén megkapja első offline, nagyobb összdíjazású versenyét. A gamescom versenyről itt tudhattok meg mindent.

A kamera munka nehézségeiről egy ilyen játékban már beszéltünk, de talán ugyanilyen fontos a két hang akik kommentálják az eseményeket. A két kommentátor nem lesz más, mint Lauren “Pansy” Scott és Richard “TheSimms” Simms.



Pansy leginkább a CSGO-ból lehet ismerős mindenki számára, talán az egyik legsikeresebb női kommentátor, míg TheSimms leginkább Halo versenyekről lehet ismerős hang a közösség számára. Habár két különböző területről jöttek mindkettőjüknek egy izgalmas kihivás lesz ez a verseny.

Pansy elmagyarázta, hogy, bár a CSGO-ból ismert, sosem álltak tőle messze a katonai szimulátor játékok, mint például az ARMA 2 vagy a DayZ mód így örömmel vetette bele magát a munkába.

Követtem az összes ilyen játékot a karrieremen kívül, viszont a H1Z1 nekem egy kicsit túlontúl játék volt és nem hasonlított egy szimulátorra,” mondta Pansy. “Hiányzott az a határozott érzés amit az ARMA adott nekem, ezután hallottunk a Battlegroundsról. Gyorsítsunk egy picit az időn és felejtsük el, hogy milyen volt a játék és milyen most, de több órát raktam bele a játékba mint bárki más a barát listámon és amit ebből letudtam szűrni az az, hogy utálom az embereket, akik Pochinkiba mennek vagy, akik megtartják a Shotgunjukat late game-ig.”

Eközben, TheSimms legtöbb tapasztalatát a Haloból és a World of Warcraft kommentálásból szerezte, szóval a PUBG-val egy teljesen más helyzetbe került.

“A PUBG-hoz való közel kerülés egy elég drámai változás volt, egy FPS play by play és host kommentálásból, egy eléggé üdítő változás volt, hogy több időnk van beszélni a játékról vagy a lehetséges utakról amit egy-egy játékos választhat vagy éppen egy csapatjáték metájáról,” mondta TheSimms. “Miközben a PUBG-val játszottam rátaláltam a két legfontosabb dologra ami eddigi játékaimat-WoW és Halo- annyira szerethetővé tették nekem. Ez a két dolog pedig nem más mint látni a karakteredet fejlődni egy egész meccs alatt a másik, pedig a csapatmunka, taktikák és az izgalmas fegyver harcok létrejötte."

 Nektek tetszik a két caster?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!


Cover: ESLPUBG twitter

Kövess Minket!