Egyre biztosabb, hogy ki a két új érkező a mouzba

Egyre biztosabb, hogy ki a két új érkező a mouzba

Úgy tűnik tényleg igaz a hír, hogy a mouz két játékost igazol.

Miután loWel és denis is elhagyta a mousesports csapatát, szinte biztos lehet venni, hogy a korábbi OpTic játékos, mixwell és a PENTA kiválósága suNny érkezhet a ChrisJ-ék mellé. Korábban az is szóba jött, hogy a HellRaisers-ből Styko fog érkezni, de úgy látszik, ő marad DeadFox csapattársa.

Szerződést bontott a mousesports loWellel!

A spanyol tehetség majdnem egy év után távozik a német szervezettől.

Mixwellnek és az OpTicnak voltak szebb és jobb időszakai, tavaly megnyerték az ELEAGUE második szezonját, de ezüstérmesek lettek az ECS szintén 2. szezonjában is. Ezután stanislaw elhagyta a csapatot és a Liquidbe igazolt, a gárda pedig láthatóan visszaesett és még a major-re se sikerült kijutniuk. SunNy az év elején csatlakozott a PENTA csapatához és elég kemény dolga volt itt. Az ötösnek nem sikerült kvalifikálnia magát a DH Austin-ra, az ESL One kölni állomására, a DH Summerre, de még az ESL Pro League-be se sikerült bejutniuk, miután elbuktak a BIG ellen. A PENTA legnagyobb sikere eddig az volt, hogy suNny vezetésével a csapat sikeresen lejutott a PGL krakkói major-re.

A mousesports továbbra is maradna egy nemzetközi csapat, hiszen a jelenlegi felállás a következőképpen nézhet majd ki:

  • Chris "chrisJ" de Jong (holland)
  • Robin "ropz" Kool (észt)
  • Tomáš "oskar" Šťastný (cseh)
  • Oscar "mixwell" Cañellas (spanyol)
  • Miikka "suNny" Kemppi (finn)

suNny és mixwell érkezése mindenképp csak jó irányba repítheti a csapatot, hiszen ropz egy rendkívül fiatal tehetség és rengeteg lehetőség van benne, oskar és chrisJ pedig már bebizonyították, hogy milyen jól is tudnak játszani. Ebben a csapatban komoly potenciál van. ott lehetnek a legjobbak között.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: HLTV.org

Kövess Minket!