Hivatalos: GuardiaN a FaZe játékosa!

Immáron hivatalos, GuardiaN elhagyja korábbi csapatát és az európai mixhez igazol!

Pont egy hete jelentette be a Na'Vi, hogy Ladislav "GuardiaN" Kovács és Denis "seized" Kostin már nem a csapat játékosa és más szervezetektől várják az ajánlatokat. A szlovák játékos új otthona csütörtök este lett bejelentve, a pletykák pedig igaznak bizonyultak, hiszen tényleg a FaZe csapatába igazol! Az európai mix borzalmasan leszerepelt a PGL krakkói major versenyén, a csoportkörökből 0 győzelemmel és 3 vereséggel, azonnal kiestek, ordító szükség volt a váltásra. A megegyezés szerint GuardiaN-t kivásárolták a szerződéséből, az összeg egyelőre nem publikus. Ennek értelmében Aleksi "allu" Jalli távozik a jelenlegi felállásból, ő majdnem kerek egy évet volt a csapat tagja, tavaly augusztusban váltotta foxot. 

A Na'Vi CEO-ja a következőket mondta GuardiaN távozása után:

"Már egy jó ideje egy meghatározó része volt a csapatnak GuardiaN. Közösen nagyon sok győzelmen vagyunk túl, voltunk fent és lent is. De a mai naptól kezdve az útjaink elválnak. Ez a változás mind neki, mind a csapatnak szükséges volt. Szeretnénk megköszönni mindent neki, amit a csapatért tett. Teljes szívemből kívánok sok szerencsét az új csapatában. Remélem, hogy egy major döntőben újra találkozunk!"

A következő szavakat már GuardiaN új edzője, Robert "RobbaN" Dahlström mondta a FaZe FB oldalán:

"Nagyon izgatottak vagyunk GuardiaN érkezése miatt és a játékosok már várják, hogy újra visszatérjenek a játékhoz a szünet után. Köszönjük allunak is a sok munkáját és nagyon keményen küzdött, hogy sikereket érjünk el. Nagyon tehetséges játékos, sok sikert kívánunk a karrierjéhez."

A FaZe felállása jelenleg tehát a következő:

  • Ladislav "GuardiaN" Kovács
  • Finn "karrigan" Andersen
  • Håvard "rain" Nygaard
  • Fabien "kioShiMa" Frey
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Coach: Robert "RobbaN" Dahlström

GuardiaN bemutatkozása az ESL Pro League 6 szezonjában fog megtörténni, ami augusztus 22-én kezdődik, viszont a FaZe azt is elmondta, hogy a következő LAN verseny, amin megjelennek, az a Dreamhack Masters malmöi állomása lesz, ami augusztus 30. és szeptember 3. között kerül megrendezésre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: HLTV.org

Kövess Minket!