Szülinapi ajándékokkal vár a Clash of Clans!

A jubileumi esemény rengeteg meglepetést tartogat.

Durva belegondolni, hogy idén lesz 5 éve, hogy a Clash of Clans betört a mobiljátékok piacára és teljesen letarolta azt. Mindezt úgy tette, hogy az évek múlásával is megtartotta dominanciáját és időközben szépen be is zsebelte a 'Minden idők legsikeresebb mobiljátéka' címet. A jubileumi évforduló alkalmából több meglepetés is vár a játékosokra, úgyhogy ha már leálltál vele, érdemes újra telepítened.



A játék fejlesztője és egyben kiadója, a Supercell a fenti vicces videóban foglalta össze, hogy az évek során milyen hatalmasra nőtt a játék, hányan játszottak vele és a háborús ütközeteknek hála mennyi town hall, fal és íjásztorony esett el. A srácok elmondása szerint a Clash of Clans játékosai az elmúlt 5 évben több mint 1.9 trillió (!) órát töltöttek el épületek felhúzásával, illetve bázisuk újraépítésével.

Az ötödik szülinapra - ami a hangzatos 5 Year Clashiversary nevet kapta - egy igazi különlegességgel készültek, ami nem más, mint a Battle Ram! Ebben a limitált ideig elérhető eventben faltörő kossal rohamozó barbárhordákkal kell a különböző bázisokat lerombolnunk, győzelem esetén pedig 100 tapasztalati pont és 20 gem ütheti a markunkat. Jó hír, hogy az újdonsült mókára már most elkezdhetjük a felkészülést a 250 elixírbe kerülő egységek legyártásával.



Az esemény mellett igénybe vehetjük az 1 gem-es szülinapi boostot is, amivel a nyersanyaggyűjtőinket tudjuk olcsón fejpörgetni egy nap erejéig. Ha pedig édesszájúak vagyunk, 25 ezer elixírért cserébe felvághatjuk a bázisunk mellett megjelenő szülinapi tortát, ami szép adag nyersanyagot rejt, pontosan 75 ezer elixírt, ami köztudottan mindig jól jön. 

Csatlakozzatok ti is a szülinapi ünnepléshez, hiszen nem csak örömteli perceket, hanem egyedi bónuszokat és jutalmakat is szerezhettek! Ha pedig még nem próbáltátok ki a Clash of Clans-t, gyorsan bepótolhatjátok iOS-en, vagy Android-on. Nem fogjátok megbánni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!