Igazak voltak a pletykák, suNny a mouzba igazolt!

Igazak voltak a pletykák, suNny a mouzba igazolt!

suNny most már hivatalosan is otthagyta a PENTA Sports-ot, hogy a mouzban folytassa!

Nemrég jelentették be, hogy Miikka "suNny" Kemppi most már hivatalosan is a mousesports tagja. A finn származású játékost előzőleg a PENTA Sports nevű csapatban láthattuk, viszont a PGL Major lezajlása után a csapat bejelentette suNny távozását. Miikka az ex-mousesporst játékos, Christian "loWel" Antoran helyét fogja átvenni a csapatban, aki alig három napja távozott a csapattól.

Szerződést bontott a mousesports loWellel!

A spanyol tehetség majdnem egy év után távozik a német szervezettől.

A mousesports menedzsere, Stefan Wendt az alábbiakat nyilatkozta az igazolás kapcsán:

Figyeltük suNny-t a PGL Majoron és néhány szép lövésével bebizonyította, hogy megállná a helyét a csapatban. Amikor először beszélgettem vele nagyon megfogott benne a játék iránti szenvedélye, az akarata. Úgy érzem ez hiányzott a csapatunkból. Biztos vagyok benne, hogy a következőkben jobban fogunk vele teljesíteni, mint ezelőtt.

A következőket mondta suNny az új lehetőségről:

Ezzel a csapattal trófeákat akarok nyerni és mindent megteszek, hogy ezt elérjem. Folyamatos sikereket akarunk elérni, ez a legfontosabb cél most. Csak kemény munkával és rengeteg gyakorlással tudjuk majd ezt a célt elérni, viszont az biztos, hogy ez a csapat nagy dolgokra lesz képes a jövőben.

A mousesports jelenlegi játékosai:

Chris "ChrisJ" de Jong
Tomáš "Oskar" Šťastný
Robin "ropz" Kool
Denis "Denis" Howell
Miikka "suNny" Kemppi
Sergey "Lmbt" Bezhanov (edző)

Kíváncsiak leszünk hogy fog menni nekik így, hiszen ropz érkezése óta rengeteget fejlődött a csapat és ez még tovább is mehet suNny-val. Illetve mi lesz még, ha a mouzzal egyre többet összekapcsolt mixwell is leszerződik a csapathoz?

Borítókép: HLTV

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!