A Rainbow Six: Siege elérte a 20 millió játékost!

A Rainbow Six: Siege elérte a 20 millió játékost!

Mérföldkőhöz érkezett az Ubisoft lövöldéje. 

Már idejét se tudjuk, hogy mióta próbálkozott a Ubisoft, hogy egy olyan játékot tehessen le az asztalra, ami egyszerre válhat millió hétköznapi játékos kedvencévé és persze, izgalmas e-sporttá. A Rainbow Six: Siege azonban kevesebb mint két év alatt vívta ki mind a két elismerést, ráadásul a francia kiadó bejelentette, hogy pár napja átlépték az álomhatárt, azaz túl vannak a 20 millió regisztrált felhasználón.



Aktív játékosok tekintetében sem kell szégyenkezniük, hiszen naponta átlagosan 2.3 millió emberke lép be, hogy csapatba verődve golyót eresszen az ellenséges játékosok testrészeibe. Ellenben a készítők sem tétlenkednek, ugyanis a megjelenés óta folyamatosan próbálják tökéletesíteni a játékélményt, most például éppen az összes, már elérhető pályát akarják a lehető legoptimálisabbá tenni, a játékban szereplő fényhatásokon is akarnak csiszolni, valamint az eget is megpróbálják valóságosabbá tenni.

Egyébként ma jelentették be, hogy emellett ezerrel dolgoznak az eddigi legnagyobb PC-s javításon, ami az új rendszernek köszönhetően helyet szabadít fel a gépünkön és gyorsabb betöltési időket eredményez, amit ráadásul a konzoltulajdonosok is élvezni fognak. A patch tényleg hatalmas lesz, hiszen PC-n 26 vagy 42GB-ot kell majd leszedni (attól függően, hogy Ultra HD-t toljuk-e), míg Xbox ONE-on és PlayStation 4-en 15 gigán fog terjeszkedni.



A játék körüli hype annyira nem állt meg, hogy még mindig szivárogtatás áldozatává esnek a különböző, véglegesítés előtt álló újítások. A minap egy felhasználó azt neszelte meg, hogy hamarosan egy lengyel játszható karakter fog érkezni, aki a GROM terrorelhárító egységet képviseli, korábban adatbányászok pedig arra jöttek rá, hogy milyen új pályák és egyéb újítások jönnek a játékba. 

Ha még nem próbáltátok a játékot, szerezzétek be minél hamarabb, hiszen PC-re már potom 15 euróért megvehetitek. Viszont, ha ránk hallgatok, akkor csak akkor merészkedtek más játékosok elleni küzdelembe, ha már eleget gyakoroltatok, különben csúnya vége lesz. Mi szóltunk előre!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!