Érkezett pár új lap a Frozen Thronehoz

Érkezett pár új lap a Frozen Thronehoz

Semmi átlagon felüli sajnos, csak az RNG-t erőltetik most is.

Hamarosan lelepleződik majd minden Frozen Throne lap, mivel a Blizzard bejelentette a kiegészítő várható dátumát és egy nagy leleplező streamet is. A tegnapi lapokról és a részletekről az alábbiakban tudtok tájékozódni.

Tegnap az új lapokon kívül a kiegészítő pontos rajtidőpontját is megtudtuk

Anduin DK válója is kiderült, mégse ez volt a legérdekesebb hír a tegnapi napon.

De ne rohanjunk ennyire előre, ugyanis érkezett közben pár igencsak csemege lap, köztük a Warrior Legendary is. 

Rattling Rascal 

hs blizz frozenthrone card
Érdekes tech lap, ami kétélű kardként is viselkedhet. 4 mana 2/2 stat, a Battlecry azonban hasznos, mivel lehív nekünk egy 5/5 csontvázat. A kártya tehát eddig okés, viszont a Deathrattle képessége akár balul is sülhet el, mivel olyankor az ellenfél számára idézi meg az 5/5 csontvázat. Leginkább egy Evolve Shamanban tudjuk elképzelni a kártyát, 5 manáért tudunk az ötödik körben kirakni egy 5 illetve 6 mana értékű lapot. 

Howlfiend

hs blizz frozenthrone card
Ahelyett, hogy a Blizzard a Handlockot buffolná, továbbra is a discard vonalat erőltetik. Az Un'Goro-val érkezett Warlock Questhez tervezhették ezt a lapot, mivel minden elszenvedett sebzés után el kell dobnunk majd egy kártyát a kezünkből. 3 mana 3/6 elég jól hangzik, viszont ha az ellenfél ügyesen csinálja a dolgát és egyesével veszi le az életpontjait, hamar üres lehet a kezünk.

Frozen Clone

hs blizz frozenthrone card
A Secret Mage mostanában kicsit visszaszorult, szóval a stúdiónál úgy látták, kapjon még egy Secret lapot, hátha ismét Tier 1 lesz. 3 manába kerül, a képesség pedig, amikor az ellenfél kijátszik egy lényt, a varázslat két másolatot ad belőle a kezünkbe. Egy Taunt Warrior ellen például nagyon hasznos lehet, mivel a két semmiből jött taunt lap igencsak megkavarhatja a meccset. Eljött volna a "'Lopkodós" Mage ideje? 

Shadow Essence

hs blizz frozenthrone card
Priest lap, 6 mana és megidézi a paklink egyik lényét 5/5 formában. Így első körben túl drágának és lassúnak tűnik a jelenlegi paklikba, viszont a rengeteg Discounttal felszerelt Miracle Priestbe talán beférhet. Gondoljatok csak bele, kicsattan egy nem várt Lyra és már vége is a meccsnek.

Breath of Sindragosa

hs blizz frozenthrone card
1 mana, 2 sebzés és fagyasztás egy jó adag RNG-vel fűszerezve, ráadásul csak lények ellen. A szegény ember Frostboltja ezzel tehát nem is jó, nem is annyira rossz, valószínűleg egy Freeze Magebe beférhet, más paklikban viszont sokkal jobb alternatívák vannak már rá. 

Rotface

hs blizz frozenthrone card
A legendás Warrior kártyát leginkább a manapság kihaló félben lévő Control Warriorba tudnánk elképzelni. Whirlwindel remek kombó, mondjuk a 8 mana 4/6, lassú sajnos, viszont Priestek ellen OP. A képessége az, hogy ha túléli az elszenvedett sebzést, megidéz egy random Legendary Miniont. Na most ez lehet a jó öreg Deathwing, de akár Shifter Zerus is, ami igencsak nagy lutri, legalább az internet tele lesz majd viccesebbnél viccesebb pillanatokkal a lap kapcsán.

Bone Drake

hs blizz frozenthrone card
Ha már szóba került az előbb a Priest, ez egy olyan lap, ami biztosan helyet kap majd a Dragon változatában. 6 mana 6/5 teljesen átlagos statok, viszont a Deathrattle képessége teszi igazán hasznossá, mivel ha meghal, kapunk egy sárkányt a kezünkbe. A Dragon kártyák elég ritkák és értékesek a Hearthstone világában, nagy valószínűséggel hasznos lesz majd számunkra ez a lap. 

Webweave

hs blizz frozenthrone card
5 mana druid lap, ami megidéz majd két 1/2 mérgező pókot. A Token Druidba haszontalan, a Jade Druidba drága és lassú, talán az EZ BIG EZ Druidba befér majd, viszont a kis pókokat könnyen el lehet csábítani egy Potion of Madnessel vagy hamar elesnek egy Primordial Drakekel szemben, szóval necces.

Saronite Chain Gang 

hs blizz frozenthrone card
4 mana 2/3 ami borzalmasnak tűnhet, azonban a Battlecry megidéz még egyet belőle a pástra, ami már 4 mana 4/6 ha összeadjuk. Shadow Word: Painre gyenge, Potion of Madnessre is, viszont mivel kettő kerül a pástra, dupla befektetés eltüntetni őket. A Feral Spirit drágább, Overload nélküli bácsikájaként is felfoghatjuk a dolgot, Evolve pakliba is beférhet,  nem is beszélve a buff paklikról.

Ennyi lenne tehát az éjszakai lapadag, a várhatóakról is írunk majd nektek, szóval ha nem szeretnétek lemaradni, figyeljétek az Esport1 oldalát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: HearthPwn

Kövess Minket!