PUBG: Megvannak az első Gamescom csapatok

PUBG: Megvannak az első Gamescom csapatok

Négy csapat már biztosan részt vesz a kölni versenyen, mutatjuk a line up-okat!

Az ESL által rendezett első, offline PUBG verseny első csapata nem más, mint a TSM, akik jó pár híres streamerrel szálltak be a versenybe és valószínűleg esélyesként indulnak rajta. A csapat a következő: Colton "Viss" Visser és Gary "BreaK" Marshall, akikhez csatlakozik két listavezető, Austin "SmaK" Haggett és Marius "aimPR" Ionita.


A második csapat egy organizáció nélküli, de híres, tartalomgyártókból álló csapat, ők Team NEED LOOT néven indulnak. A csapat lineupja a következő: Drift0r, SoaR Kross, One_Shot_Gurl, és Sterling Toth, aki mellesleg a jól ismert Epic Meal Time társkészítője.


A harmadik csapat a Cloud 9, akik egy igen komoly csapattal indulnak neki a versenynek, mivel ezek a srácok H1Z1 versenyeken is részt vettek. A négyest Drew "Sweaterr" Miser, Adam "Crunch" Escobedo, Justin "Chappie" Andrews és Alexandru "SolidFPS" Cotiga alkotják.


Végül, de nem utolsó sorban a Team ChuckleNuts nevű négyes került be a versenybe, a csapat tagjai a következők: Curvyllama, GassyMexican, Stevo és KillyKAPOWski

A négy biztos csapat után más organizációk is megpróbálnak csatlakozni a versenyhez, talán az egyik legvalószínűbb befutó az EnvyUs lesz, hiszen a szervezet tulajdonosa, Mike "Hastr0" Rufail tweetelt egy igazán célratörő mondatot.

A PUBG nagyon népszerű játék és nincs jele annak, hogy ez a közkedveltség lankadna.

A versenyre még mindig sok organizáció alakíthat csapatot, hiszen csak augusztus 23-án kezdődik és 350 ezer dolláros össznyereményért küzdhetnek meg a csapatok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: www.playbattlegrounds.com

Kövess Minket!