Vicces rajzokkal teaseli új játékosait a Na'Vi?

Vicces rajzokkal teaseli új játékosait a Na'Vi?

Régóta pletykálják, hogy kik érkezhetnek a csapathoz, de most lehet elárulták!

Régóta folynak a pletykák, hogy ki jön vagy a Na'Vi-tól, illetve merre tovább nekik. Sok mindent láttunk és hallottunk már velük kapcsolatban, de most újabb adag olajat öntöttek a tűzre. Ugyanis a csapat hivatalos Instagram fiókján jelent meg egy videó, melyen egy hölgy felrajzol a táblára három sejtelmes figurát, ezek pedig 3 játékosra utalnak. Így néz ki a végeredmény:

Az első figura egy robotot ábrázol, ez valószínűleg electronicra utal. Őt már korábbi pletykákban is szóba hozták a Na'Vi-val és ezzel csak még biztosabb, hogy jön. Bár a Flipsid3 egyik vezetője cáfolta korábban az igazolást, de ki tudja, talán hazudott vagy csak nem tartott még sehol a dolog akkor?

Mielőtt kitérnénk a középsőre ugorjunk egyet és nézzük meg a szélső angyal figurát. Ez egyértelműen ANGE1-re utal, akit a Major óta szintén több ízben is egy lapon emlegettek a csapattal. Egyre biztosabb lehet az érkezése ezek szerint.

Elveszítheti csapatkapitányát a HellRaisers, kedden várható a bejelentés!

Tovább zajlik a CIS régiós forgatási láz.

De akkor mit keres ott az a villám? Nos, ez biztosan Zeusra utal, de a friss Major győztes Gambittel a háta mögött aligha távozik. De ezek szerint mégis úton van a régi csapatához, csak az a kérdés, hogy miért. Hiszen két játékosnak van hely a csapatban jelenleg, tehát még egy harmadikra nincs szükség. Viszont megtörténhet, hogy edzői pozícióban láthatjuk majd, ami annyira nem is lenne meglepő, hiszen elérte amit akart: nyert egy Majort. De az is lehet, hogy csak a poén kedvéért került oda, ki tudja. Minden esetre is biztosan kiderül nemsokára, hogy mi lesz a sorsa, hiszen ha hihetünk s1mple-nek, akkor új fejezet nyílik hamarosan.

Ahogyan egy korábbi cikkünkben is kitértünk rá, a bejelentés kedden jöhet, de arról nem volt szó, hogy melyik kedden. Tehát könnyen lehet, hogy holnap megismerjük a vadonatúj Na'Vi-t, mely lehet nem is lesz annyira új, mint elsőre képzeltük!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!