Magyar csapat is lesz a Go4WoT júliusi döntőjében!

Magyar csapat is lesz a Go4WoT júliusi döntőjében!

A TriggR legutóbb bejutott a legjobb 12 Go4WoT csapat közé, így ma este nekik szurkolhatunk a Go4WoT júliusi havi döntőjében!

Ma este 18:00 órakor kezdődik a Go4WoT 660€ összdíjazású júliusi havi döntője!

Magyar siker a mai Go4WoT bajnokságon!

Nagyot ment a magyar csapat a mai Go4WoT bajnokságon!

Mit kell tudni erről a bajnokságról?

A versenyre a legjobb 12 World of Tanks e-sport csapat juthat be a Go4WoT-on nyújtott teljesítményüktől függően. A havi döntő és egy szokványos Go4WoT közt a különbség elsősorban a díjazásban keresendő. Itt is 7/68-as formátumban, támadás/védés módban esnek egymásnak a felek 10 perces időkorlát mellett.

A pályafelhozatal is ismerős lehet:

  • Cliff
  • Pokhorovka
  • Himmelsdorf
  • Murovanka
  • Mines
  • Ruinberg
  • Steppes
  • Ghost Town

A meccsek BO3-ban, illetve a döntőben és a harmadik helyért vívott mérkőzésen BO5-ben zajlanak. Az első 350€, a második 210€, míg a harmadik helyezett csapat 100€ értékű nyereményt zsebel majd be a verseny végén!

A résztvevő csapatok

Tongue Tornado CYE.Go4WoT Lynx Squad
Ich. Du und ein Koala No Hard Feelings TWB-Gaming
HotDogs Nothing Special N0 N4ME
MADAFAKY liquidfire TriggR

Esélylatolgatás

A magyar csapat első ellenfele a No Hard Feelings lesz, akiket valószínűleg nem lesz egyszerű legyőzni, hiszen a versenyen a jobb csapatok közé tartoznak, de papírforma szerint játéktudásban a TriggR felé billen a mérleg nyelve. Ha ezt az akadályt sikerrel vették, akkor a negyeddöntőben az Ich. Du und ein Koala együttesét kell majd megverniük, és ahogy a No Hard Feelings-nél, úgy ebben az esetben is a TriggR-nek kellene nyernie. Az elődöntőben szinte biztos, hogy a Tongue Tornado jön majd szembe, de ezen a ponton már túl sok a változó ahhoz, hogy pontosan meg lehessen jósolni az eredményeket.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.