Magyar siker a mai Go4WoT bajnokságon!

Magyar siker a mai Go4WoT bajnokságon!

Nagyot ment a magyar csapat a mai Go4WoT bajnokságon!

Mint bizonyára tudjátok nemrég az ESL nyereményeket szinte teljesen eltörölték, ezért a mai Go4WoT bajnokságon mindössze 18 csapat indult.

WoT - Így szerezz goldot

Scheff | 17/06/27 18:28 A Golden Leauge játékosok bevétele 20.000 arannyal egészül ki szezonként, de mindenki más törheti a fejét, hogy honnan szedje össze a havi prémiumra vagy épp kedvenc prémium tankjára a szükséges arany mennyiséget. Összeszedtük nektek, hogy milyen lehetőségek vannak az arany szerzésre jelenleg.

A versenyre csak egy magyar csapat nevezett

A magyar szcénából csak a TriggR indult a versenyen és egészen a top 4-ig nem találtak legyőzőre. Megverték a  WolfPack! és a  Tongue Tornado együtteseit, de végül az elődöntőben a  Lynx Squad jobbnak bizonyult náluk. A harmadik helyért a  N0 N4ME csapatát kellett volna legyőzniük, de végül a lengyelek nem jelentek meg.

A csapat tagjai voltak: AlkorQua, baly03, Dani2999, ka5zas, PMate98, Serious_Threat és the_amazing_DD

A havi döntő

A magyar csapat ezzel a teljesítménnyel 60 pontot szerzett, ezért biztos láthatjuk majd őket a júliusi havi döntőben, ahol a 400€ főnyereményért szállnak majd harcba!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.