Érkezik az első magyar, e-sporttal foglalkozó könyv!

Érkezik az első magyar, e-sporttal foglalkozó könyv!

Nem kell már sokat várnunk az első e-sport könyvre itthon!

Októbertől már a könyvesboltokban is elérhető lesz Andrejkovics Zoltán - Láthatatlan Játék című műve, ami kifejezetten az e-sportra koncentrál. A könyv célja, hogy bemutassa, hogy egy játékosból hogyan lehet profi, milyen alázatosság és milyen gondolkodásmód szükséges ehhez.

Andrejkovics 1985-ben született és jelenleg a Docler eSport cég ügyvezetőjeként dolgozik. Kiskora óta imádja a játékokat és nagy szerelmese volt a CS 1.6-nak, a DotA-nak és jelenleg a HS-nek is. Ezenkívül nagy érdeklődést fordít az interperszonális pszichológia felé, valamint a versenyszerű e-sportok felé is. 2014-ben ő volt a Docler Myrmidons DotA csapat menedzsere,  de a tavalyi MEB megszervezésében is aktívan részt vett, mivel a Docler Holding biztosította a decemberi döntő helyszínét.

Maga a könyv lépésről-lépésre ismerteti meg velünk a profi gondolkodásmódhoz szükséges dolgokat. Stratégiák elmélete, mentális és fizikális felkészülés, a győzelem fogalmának újraértelmezése - többek között ezek találhatóak a könyvben, számos illusztráció kíséretében. 

A könyv várhatóan 2017. október 19-én jelenik meg.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!