Változtat az Fnatic is?

Változtat az Fnatic is?

Javában tart a holt szezon a Counter Strike: Global Offensive profi játékosainak körében, de igazából ez csak a látszat, ugyanis most egy újabb pletyka látott napvilágot, ezúttal az Fnatic-kal kapcsolatban. 

Egy éve már annak, amikor az Fnatic, valamint a GODSENT húzott egy merészet és újraosztották a játékosaikat a két csapat között. Ennek során nem kis meglepetésre három major győztes játékos Jesper "JW" Wecksell, Robin "flusha" Rönnquist és Freddy "KRiMZ" Johansson is a GODSENT-ben kötött ki, ahol korábbi csapattársaikkal, Andreas "znajder" Lindberggel és az irányító Markus "pronax" Wallstennel egészültek ki. Nem mellesleg ez a felállás 80%-ban megegyezett az első majort megnyerő együttes névsorával is, valamint megörökölték az Fnatic legenda státuszát a következő majorre.

CS:GO BRÉKING: 3 embert cserélt a Fnatic és a GODSENT!

3 embert ment a GODSENT-ből a Fnatichoz és fordítva, beindult a svéd hullámvasút!

Ami a csere másik oldalát illeti, a két megmaradt játékos: Olof "olofmeister" Kajbjer és Dennis "dennis" Edmann három új játszótársat kapott maga mellé Jonas "Lekr0" Olofsson, Simon "twist" Eliasson és John "wenton" Eriksson személyében. Ugyan a Lekr0, wenton kettős gyorsan lemorzsolódott - KRiMZ, illetve disco doplan váltotta őket - sem a Fnatic, sem a GODSENT nem ért el különösebb sikereket, igaz a narancs-feketék még így is elődöntőztek az ELEAGUE majorön.

Az amerikai versenyt követően aztán normalizálódtak a dolgok, az Fnatic hamar visszaállította az egyensúlyt az erőben, azaz JW és flusha is visszatértek. Mondani sem kell, a csere hátterében a régi sikerekben gazdag útra való visszatérés vágya volt, de a PGL majoron végleg kiderült ez nem lehetséges, mivel újra felütötte a fejét a belső ellentét a csapaton belül.

A francia Flickshot szerint az érdekcsoportok változatlanok maradtak, vagyis újfent a JW/KRiMZ/flusha trióra és a dennis/olofmeister duóra bomlott a csapat, de a Fnatic ezúttal a JW féle alakulat mellett teheti le a voksát. A kegyvesztett dennis/olof kettős helyére a jól értesültek szerint a szervezet Academy csapatát irányító Maikil "Golden" Selim, illetve Lekr0 érkezhetnek. Dennis a rendelkezésre álló információk alapján a GODSENT-ben folytatja majd, míg olof jövője kérdéses, mivel őt a FaZe-zel hozták szóba, de eddig semmi erre utaló jel nem került nyilvánosságra. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!