Minden, amit a Frozen Throne frissítésről tudni lehet

Minden, amit a Frozen Throne frissítésről tudni lehet

Ingyen paklik, PVE küldetések, új lapok és sok más hasznos tudnivaló. 

Vészesen közeledik a legújabb Hearthstone kiegészítő, a Knights of the Frozen Throne megjelenési dátuma. A fejlesztők nem tétlenkednek a hajrában, ugyanis hétfőn bemutatták az összes lapot, illetve tegnap megérkezett a hivatalos frissítés is a játékhoz.

Megvan mind a 135 lap a KoFT-ból, íme az utolsó adag egyben

Tegnap Ben Brode és bájos segítői élő adásban fedték fel a maradék lapokat, immár megvan mind a 135 kártya.

Röviden összefoglalva így néz ki a Patch:

  • Event érkezik a Frozen Throne-hoz, a játékba való belépéssel 3 pakli üti a markunkat.
  • Pirates Day Event várható, a belépéskor 100 gold lesz a jutalmunk.
  • Akárcsak az Overwatch esetében, a Twitch Prime előfizetők plusz tartalmakat kaphatnak majd a Hearthstone-hoz a jövőben.
  • Megérkeztek a kártyák és a hozzájuk tartozó rövid ismertetők.
  • Arthast hozzáadták a játékhoz mint hőst, azonban pár hétig még nem lesz elérhető.
  • A Dreadsteed lapot megváltoztatták és emiatt teljes áron lehet betörni az előttünk álló időszakban.

A Frozen Throne Eventet azt hiszem nem kell túlságosan megmagyaráznunk, volt is már hasonló és lesz is még. A Pirates Day viszont már más tészta, mivel az adatbányászok rátaláltak pár igen érdekes voice line-ra. Minden hős átmegy majd kicsit kalózba és az esemény napján gold illetve más loot is várható majd.

Élő videó megtekintése innen: HearthPwn – www.twitch.tv

Visszakanyarodva a hivatalos Patch Note-hoz, bekerült a játékba az új kiegészítő 135 lapja az új Death Knight Hős kártyákkal és a Lifesteal játékmechanikával.  A DK hőskártyák minden classhoz elérhetőek lesznek majd, és lehetővé teszik a hősök átváltoztatását és új Hero Power használatát. Bekerült továbbá az ingyenes PVE mód is, ami minden héten új kihívást nyújt majd számunkra egészen addig, amíg véghez nem vittük a teljes sorozatot.

Akárcsak annó Word of Warcraftban, Icecrown Citadelbe látogatunk majd, az előküldetés és az Alsó Citadella pedig a kiegészítő indulásakor is elérhető lesz már. Ha minden héten teljesítjük a küldetéseket, ingyen kártyacsomagokat kapunk majd, ráadásul az előküldetés során egy ingyenes DK hőskártyát is szerezhetünk, ha szembenézünk a Lich Kingel. Ha minden hőssel megcsináljuk a küldetéseket, feloldhatjuk Arthast, mint új Paladin hőst. Az új pálya és Arthas pedig így néz ki akcióban:

Élő videó megtekintése innen: HearthPwn – www.twitch.tv

Változnak az Aréna jutalmak is, mivel a díjak közül kikerültek a nem Golden Common kártyák, továbbá a draft résznél is változtatott a Blizzard, mivel ezentúl a kártyák jobban fognak majd szinergizálni egymással. A korábban már említett promóciós kártya hátlapok pedig az alábbiak szerint néznek ki:

Frost Knight, azok számára lesz elérhető, akik szeptemberben elérik a Rank 20-at. 
hs frozenthrone cardback
Call of the Light - Speciális promóció, valószínűleg a Twitch Prime-hoz jár majd. 
hs frozenthrone cardback
Call of the Void - Speciális promóció, valószínűleg a Twitch Prime-hoz jár majd. 
hs frozenthrone cardback

A kisebb bugfixeken és a Dreadsteed változtatáson kívül (A kártya Deathrattle képessége csak kör végén aktiválódik a Defile lap miatt) a Mistress of Pain és a Wickerflame Burnbristle is megkapta a Lifesteal mechanizmust mint képesség megnevezést. Jönnek továbbá új brawlok, amiket általában a Lich King főz majd ki számunkra, néha szó szerint, kaptunk ugyanis egy olyan artwork-öt is, ahol egy kondért keverget kukta sapkában. Ha a teljes Patch Notes-ra lennétek kíváncsiak, ITT tudjátok megtekinteni, a kibányászott várható tartalmakkal együtt. 

Bízunk benne, hogy jó lesz ez a kiegészítő, a Blizzard pedig nem rontja majd el az Un'Goro-ban kialakult kő-papír-olló metát. Ti mit gondoltok? Így előzetesen mi a véleményetek a ránk váró tartalmakról? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!