Ezeket a szerepeket választanátok ti!

Ezeket a szerepeket választanátok ti!

Tegnap tettük fel nektek a kérdést, hogy melyik szerepkört választanátok legszívesebben és most ennek a szavazásnak a végeredményét láthatjátok.

A tegnapi szavazásunk végeredményét szeretnénk megosztani veletek és azt, hogy ti melyik szerepkört választanátok legszívesebben. Meglepően sokan szavaztatok, ugyanis összesen 762 olvasónk válaszolt a kérdésünkre.

Szavazás: Melyik szerepkör illik a legjobban hozzád?

Korábban már írtunk magukról a szerepkörökről, de most kíváncsiak vagyunk, hogy TI melyiket érzitek leginkább a magatokénak!

Várható volt, hogy a support / támogató szerep nem lesz az emberek kedvence, erre mindösszesen 78 ember szavazott, ami az összesnek a 10,2%-a. Utolsó előtti helyen az In-Game Leader szerep végzett, amire 128 ember voksolt, azaz 16,8%.

Az élmezőnyben szoros csata alakult ki, de végül a harmadik helyen a Lurker futott be, 177 szavazattal és mindössze 3 szavazattal maradt el a második helytől, ami az Entry Fragger lett 180 vokssal. Nem túl nagy meglepetésként az első az AWP szerepkör lett, amire egy szavazat híján 200 ember szavazott.

Az AWP játékosok többségét sok minden indokolhatja. Vannak hazai profi játékosok (DeadFox vagy koloRRR), akik népszerűek és ezt a fegyvert forgatják, de mint tudjuk, a nemzetközi mezőnyből is sok kedvencetek van, pl. KennyS, aki szintén AWP játékáról lett híres. Ráadásul maga a fegyver is igen népszerű, sok játékos világszerte ezt preferálja mindenek előtt.  Az pedig külön öröm, hogy a többi szerepkör nem marad el annyira az AWP-től, hiszen mindegyikük fontos ahhoz, hogy fenntarthatóak legyenek a sikerek és ezek szerint ezt ti is látjátok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!