Meglepő bejelentés a HR-től, bondik távozik!

Meglepő bejelentés a HR-től, bondik távozik!

A helyére két új játékos érkezik, próbaidőre!

Alig 3 perccel 18:00 után érkezett a hír, miszerint a HellRaisers STYKO után újabb játékostól búcsúzik el, név szerint Vladyslav "bondik" Nechyporchuktól. A tavaly áprilisban csatlakozó ukrán játékost kispadra ültették és helyére két újoncot, a jordán Issa "ISSAA" Muradot és a török Özgür "woxic" Ekert hozták be.

A mousesports megszerezte STYKO-t, denis távozik

Beigazolódtak a pletykák, megtörtént a régóta várt csere.

A HellRaisers második cseréje a nyári szünet alatt ismét egy meglepő mozdulat, hiszen hetekkel ezelőtt ANGE1 volt az egyetlen, akinek a távozása szóba került és lassan rajta kívül mindenki elmegy. A HR döntése mögött egyértelműen a vérfrissítés áll, hiszen az utóbbi egy évben DeadFox csatlakozása óta nem sokat mozdult előre a csapat eredményességben. Bár voltak kisebb-nagyobb fellángolások (lejutottak a Majorre télen, döntőztek Tours-ban), de valahogy a nagy sikerek elmaradtak. A szervezet reményei szerint a két csere megoldja a problémákat és képes lesz a csapat előrébb jutni az eddigieknél is.

A HellRaisers nyilatkozatát Ivan "Johnta"Shevcov, a csapat edzője adta:

Az átigazolási szezon alatt úgy éreztük szükségünk lesz egy kis frissítésre, hogy új lehetőségeket találjunk. Több probléma is volt a csapat működésében és úgy döntöttünk, hogy bondik távozása a legjobb döntés. Úgy hisszük ez a csapatnak és neki is előnyére válik.

Most pedig egy kis friss vért adunk a csapatnak és leteszteljük az új játékosok képességeit. Sok időt töltöttünk azzal, hogy számba vegyük a lehetőségeket és lefolyjanak a tárgyalások, végül w0xic és ISSAA mellett döntöttünk, mivel mindketten fiatalok és jó eredményeket mutatnak az ESEA Premierben és az FPL-ben is."

Továbbá kísérletezünk azzal is, hogy változtassunk a játékon belüli szerepeken, mivel szeretnénk, ha mindenki a számára legkényelmesebb pozícióban játszana. Nem tart sokáig, hogy kiderítsük működik-e, hiszen egy kemény időszak előtt állunk: jönnek az ESG Tour Míkonosz és az ESL ONE New York selejtezők, illetve kezdődik az ESL Pro League is, tehát lesz lehetőség kipróbálni a játékosokat éles helyzetben is! :)

Ez alapján elmondható, hogy a következő hetek inkább a kísérletezés jegyében telnek majd a HellRaisers csapatánál. Ha visszaemlékszünk DeadFox felvételére, akkor elmondható, hogy kb. egy hónapon belül kiderül, marad-e a két új szerzemény vagy valaki távozik közülük, esetleg mindketten.

A HellRaisers felállása ezentúl így néz majd ki:

Kirill "ANGE1" Karasiow
Patrik "Zero" Žúdel
Bence "DeadFox" Böröcz
Özgür "woxic" Eker (próbaidő)
Issa "ISSAA" Murad (próbaidő)

Ivan "Johnta" Shevcov (edző)

Vladyslav "bondik" Nechyporchuk (átigazolási listán)

Kíváncsiak leszünk, hogy kinek sikerül megszereznie ezután bondikot, aki egy remek játékos, de ezek szerint nem illik bele többé a szervezet terveibe.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!