FLEAV távozik a volgare-ból!

FLEAV távozik a volgare-ból!

A tegnapi nap eseményei után inkább a Prophecy mellett döntött.

Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt az elmúlt 24 órában a Volgare-on belül, de úgy tűnik mindez Fleav távozásához vezetett. Hiába szerepeltek jól a versenyen, tegnap nem épp a legszebb véget ért számukra az, miután az eEriness elleni mérkőzést az óvás ellenére sem akarták megvizsgálni vagy újrajátszatni a szervezők. Emiatt inkább hazamentek és ezzel együtt feladták a meccset 14:1-nél. A tegnapi eseményekről részletesen beszámoltunk a mai nap folyamán az alábbi cikkben, így mindenképp ajánljuk annak elolvasását is, mielőtt belevágnánk a friss fejleményekbe.

Furcsa véget ért a VOLGARE szlovák LAN-ja

Hodi | 17/08/14 16:20 Jól indult, de szomorú vége lett a szlovákiai Nagyszombaton rendezett PGWay LAN tornának, legalábbis magyar CS:GO szempontból. Hazánkat egyetlen csapat, a VOLGARE képviselte a több mint 4000 eurós összdíjazású versenyen, a mezőnyt eltekintve pedig minimum dobogós helyezés volt a reálisan elvárható eredmény, ami egyébként meg is lett volna, ha nem ér véget furcsa körülmények között az eEriness elleni mérkőzés.

A pontos eseményeket, beszélgetéseket ezután nem ismerjük a csapaton belül, de nem lehetett túl örömteli csevej, ha a végére Fleav inkább a távozás mellett döntött. A Flash által közzétett képernyőmentésen megnézhetitek, hogy mit írt Fleav a csapatnak, mielőtt kilépett:

Nos, ahogyan a képen is láthatjátok Fleav inkább a Prophecy-s szerződését tartja fontosnak a jövőt tekintve és a játékon belül sem érezte magát komfortosan a magyar csapatban, úgyhogy kilépett. Igen sajnálatos, hiszen ismét egy ígéretes ötös került az oszlás közelébe, miután a Volgare-nak most új játékost kell találnia. Jó kérdés, hogy a következőkben együtt marad-e a csapat és esetleg MustanG kerül be a játékosok közé vagy valaki új felé kacsintgatnak majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!