Az ex-bundázó steel új csapatot alakított

Az ex-bundázó steel új csapatot alakított

A korábbi iBUYPOWER játékos Joshua "steel" Nissan és csapata ott lesz az ESL One New York amerikai selejtezőjében.

A 27 éves kanadai játékos még 2014-ben hozta létre a Torqued nevű CS:GO alakulatot, akikkel két dobogós helyet, többek között egy első helyet is sikerült elcsípniük a Hitbox Championship NA-n a rövidke három hónapos fennállásuk alatt. 

Most, hogy az ESL visszaengedte a bundázókat is steel nem habozott, máris összeszedte a korábbi csapattársait  Trey "tck" Martin, Carey "frozt" Kertenian and Neil "montE" Montgomery hármast, akik a Sam "4sh0t" Mariano és Ricky "floppy" Kemery duóval kiegészülve alkotják majd az új Torqued-et.

A Liquid az utolsó meghívott az ESL One New York-ra

A Liquid az utolsó meghívott az ESL One New York-ra

Ezzel a lendülettel a csapat már is nevezett az ESL One New York amerikai selejtezőjére, ahonnan megpróbálnak majd továbbjutni a zárt selejtezőbe. Az egyetlen kiadó helyet természetesen nem fogják ingyen adni, hiszen nem kevesebb, mint 512 csapatot várnak a kvalifikációra. A játékosállomány alapján persze ez akár könnyű is lehet, de nagy kérdés, mire mennek ezzel a friss csapattal a többiek ellen.

A Torqued felállása:

Joshua "steel" Nissan
Trey "tck" Martin
Carey "frozt" Kertenian
Neil "montE" Montgomery
Sam "4sh0t" Mariano
Ricky "floppy" Kemery

EDIT: Közben kiderült, hogy rossz játékost neveztek és ezzel együtt bukták a kvalifikációt. Szomorú, de megtörtént. Reméljük azért látjuk még őket valahol játszani, bár a lehetőségek igencsak beszűkültek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!