Olcsó paklik a ladderhez, ha neked se esett ki minden lap (2. rész)

Mini sorozatunkban ma a Rogue, a Paladin illetve a Priest kapott helyet.

Tovább folytatjuk a tegnap elkezdett sorozatunkat arról, hogy milyen paklikat érdemes indítani, ha kicsit szorít az öv és nincs meg minden lap. Félre értés ne essék, ezek a paklik már magasabb szinten nem sokat érnek, de a napi küldetésekre és alapvetően fun játékra megfelelnek. Ha az első részről lemaradtál volna, akkor alább átmehetsz oda is, tegnap a Mage, a Druid és a Hunter volt a középpontban.

Olcsó paklik a ladderhez, ha neked se esett ki minden lap (1. rész)

Ha nem megy már a ladder vagy csak egy kis újdonságra vágysz, akkor itt van pár olcsó pakli a napi küldetésekhez.

Agro Stealth Rogue

Deck kód: AAECAaIHAA9EtAHJAYwCzQOIB5kH4gfdCPKwApC8Ave9Arm/AvzBAqbOAgA=

A Rogue mindig is különleges volt abból a szempontból, hogy nem igazán van olyan változata, ami olcsó és még közepesen jól is muzsikál. Ezért is volt nehéz találni egy ilyen paklit. Ez a változat viszont nem csak, hogy megfelel a feltételeknek, de még olyan mechanikákat is beleszuszakoltak, amivel nem igazán lehet találkozni, így pedig a játék is érdekes vele. A deck lényege annyiban merül ki, hogy a játék korai szakaszában kontrolállja a pástot, majd később a Stealth lények és a Cold Blood kombójából meglepően nagy sebet üt be.

Divine Handbuff Paladin

Deck kód: AAECAZ8FAA+ZAvUF/gf7DNmuArO7ApW8Ave8Avm/ApvCAuvCApvLAuPLAqbOAsTPAgA=

A buffolós lapok és a Divine Shield mechanika együtt nagyon jól működik. Ha pedig a mixbe bekerül a Bonemare is, akkor a későbbi körökben sem fogy el a nafta. Ha van még egy kis dust, akkor meg lehet próbálkozni pár Lifesteal lénnyel is a pakliban.

Inner Fire Priest

Deck kód: AAECAa0GBPsF1grXCvDPAg34AuUEyQalCdEK0wryDPsMmqwC8LsC3MECzcsC5MwCAA==

Az lehet, hogy a fejlesztők nem igazán szeretik az OTK mechanikákat, hiszen számtalanszor elmondták, hogy nem akarnak ilyen dolgokat a játékba pakolni. De a Priest esetében soha nem tudtak tőle meg szabadulni, sőt szerintem már nem is akarnak igazán. Az alapötlet nem sokban változott, de bekerült a Night Howler és Spirit Lash, ami arra szolgál, hogy minél jobb legyen a kontrol a korai körökben, hogy miután megvan a kombó, akkor belehessen ütni a halálosat.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Képek: www.hearthstonetopdecks.com

Kövess Minket!