Az Immortals ismét horvy leigazolásán dolgozik

Májusban nem jött össze, de úgy tűnik nem adja fel a szervezet.

Az észak-amerikai szervezet a hírek szerint magával a játékossal már meg is egyezett az átigazolás feltételeiről, az egyetlen dolog, ami még hátra van a transzferből, az a kivásárlási ár kifizetése a portugál k1cknek. João "horvy" Matheus Rodaczynski Horvath még múlt héten jelentette be, hogy a továbbiakban nem tagja a k1ck kezdőötösének, miután fél évet töltött a portugál szervezet alkalmazásában.

Az Immortals már második alkalommal veszi számításba őt. Ha visszaemlékeztek, idén májusban már közel állt a szerződés megkötéséhez, erről mi is beszámoltunk. De most kiderült, hogy csak azért nem ütötték nyélbe az üzletet, mert elhúzódott a vízumkérelme. Emiatt Vito "kNgV-" Giuseppe lett a befutó, akivel végül második helyen végeztek a PGL Majorön.

Máris megtalálta új játékosát az Immortals?

A pletykák egy fiatal tehetség érkezéséről szólnak.

Ennek az eredménynek a fényében kissé meglepő, hogy változtatásra szánja el magát az Immortals. Egyelőre még azt nem lehet tudni, hogy végül ki fog a kispadra vagy a csapaton kívülre kerülni. Egyes találgatások szerint az a forgatókönyv is elképzelhető, hogy most csak tartaléknak szerződtetik le és később, ha már felvette a csapat ritmusát fog váltani valakit.

Mindenesetre horvy amerikai vízum kérelme már a hatóságoknál van, amint pozitív elbírálásban részesül már is utazik a csapat főhadiszállására, Los Angelesbe, hogy aláírjon a csapathoz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!