Olcsó paklik a ladderhez, ha neked se esett ki minden lap (3. rész)

Olcsó paklik a ladderhez, ha neked se esett ki minden lap (3. rész)

Mini sorozatunkban ma a Warrior, a Warlock illetve a Shaman kapott helyet.

Tovább folytatjuk sorozatunkat arról, hogy milyen paklikat érdemes indítani, ha kicsit szorít az öv és nincs meg minden lap. Félre értés ne essék, ezek a paklik már magasabb szinten nem sokat érnek, de a napi küldetésekre és alapvetően fun játékra megfelelnek. Ha az első részről lemaradtál volna, akkor alább átmehetsz oda is, tegnap a Rouge, a Priest és a Paladin volt a középpontban.

Olcsó paklik a ladderhez, ha neked se esett ki minden lap (2. rész)

Mini sorozatunkban ma a Rogue, a Paladin illetve a Priest kapott helyet.

Jade Elemental Shaman

Deck kód: AAECAaoIAoEEkwkOvQH5A/UE/gXwB/uqAoe8As+8AtG8ApHBApvCAuvCAsLDAsrDAgA=

Ismét egy olyan pakli, ami sokban nem különbözik az eredeti elgondolástól. Azzal, hogy nincs benne Maelstorm Portal, az agro paklik ellen egy kicsit gyengébben teljesít, de mivel mostanában nagyot lassult a meta ez nem jelent akkora gondot. Az egyik kulcslap még mindig a Bloodlust, ami sok esetben elég ahhoz, hogy megadja azt a pici pluszt, ami kell a halálos sebhez.

Zoolock

Deck kód: AAECAf0GAA8w9wT1BfsF2QexCMIItKwC9q4C58ECq8IC68IClc4Cmc4CieICAA==

A Zoo már a kezdetek kezdete óta stabilan létezik. Van olyan, amikor kicsit a háttérbe szorul és van olyan, amikor egy kicsit megerősödik, de soha nem tűnik el teljesen. Ugyan a pakli tele van alacsony manaköltségű lényekkel, mégsem mondható agronak. Mindig is a hatékony cserékről és arról szólt, hogy elborítja a pástot. Az új lapok közül pedig érkezett pár olyan, ami tökéletesen kiegészíti az eddigi alapot. A Sanguine Reveler tök jó lap ha aktiválni kell a Devilsaur Egget, a Fallen Sun Cleric, pedig egy nagyszerű tempó lap.

Tempo Warrior

Deck kód: AAECAQcADxyQA5ED1ASOBZEGsgj7DIKtAtKuAoawAqLHAq/NAszNAqbOAgA=

Az öreg Tempo Warrior mindig is egy olyan deck volt, ami arról szólt, hogy fegyvereivel és az olcsó sebző lapokkal minél több értéket próbált kinyerni és kártya előnybe akart kerülni. Az alapötlet itt sem változik, de az új kiegészítőből kapott pár olyan lapot, ami még érdekesebbé teszi a koncepciót. Teszem az a Val'kyr Soulclaimer és a Blood Razor tök jó szinergiákat hoz, amivel a pakli sokkal jobbá válik.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Képek: www.hearthstonetopdecks.com

Kövess Minket!