Ma este debütál a HellRaisers új felállása

Ma este debütál a HellRaisers új felállása

Az új játékosokat hamar a mély vízbe dobják, este három meccsük is lesz az ESG Tour Míkonosz zárt kvalifikációján!

Mint ismert, a HellRaiserst is elkapta a forgatási láz, így két tag is távozott az aktív játékosok közül. Martin ”Styko” Styk a mousesports-ba igazolt, míg Vlаdуslаv ”bondik” Nеchуроrchuk a csapat tagja maradt, viszont kispadra került. A HR a két kieső játékost két fiatal tehetséggel pótolta, az egyik a jordán Issa ”ISSAA” Murad, míg a másik a török Özgür ”woxic” Eker. Mindkét játékos 6 napja érkezett, egyelőre csak próbaidőre.

Meglepő bejelentés a HR-től, bondik távozik!

A helyére két új játékos érkezik, próbaidőre!

Az új felállás órákon belül tesztelheti is az erejét élesben, hiszen ma és holnap lezajlik az ESG Tour Míkonosz zárt kvalifikációja, ahová meghívást kapott az ukrán szervezet. A kvalifikációra összesen 4 csapatot hívtak meg: az LDLC-t, az EnVyUs-t, a Space Soldiers-t és a HR-t. A meccsek körmérkőzéses rendszerben (round-robin), BO1-es meccsekkel lesznek lebonyolítva. A két legtöbb pontot szerző csapat továbbjut és holnap játszik egy kvalifikációs meccset, ahol eldől, hogy ki utazhat Míkonosz szigetére versenyezni.

Bencéék közép-európai idő szerint 5 óra 5 perckor kezdenek az LDLC-vel, majd 7 óra 15 perckor az EnVy-vel, majd 8 óra 20-kor a Space Soldiers-szel. Természetesen további izgalmas meccsek is lesznek, 4 órakor az LDLC és az EnVyUs összecsapását láthatjuk, 6 óra 10 perckor az LDLC és a Space Soldiers lép szerverre. A nap zárómeccsén az EnVyUs és a Space Soldiers küzdelmét tekinthetjük meg. De íme a teljes menetrend egyben:

  • 16:00 LDLC - EnVyUs
  • 17:05 HellRaisers - LDLC
  • 18:10 LDLC - Space Soldiers
  • 19:15 EnVyUs - HellRaisers
  • 20:20 Space Soldiers - HellRaisers
  • 21:25 EnVyUs - Space Soldiers

A versenyről természetesen lesz élő közvetítés is a lenti csatornán, angol nyelven. 16:00-tól indul a kvalifikáció, és meg sem áll egészen addig, míg két csapat nem esik ki. Holnap pedig a két legjobbal folytatódik, akik Bo3-ban játszanak majd az egyetlen továbbjutást érő helyért.

Élő videó megtekintése innen: Starladder5 – www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!