Fény derült az ELEAGUE Premier összdíjazására

Fény derült az ELEAGUE Premier összdíjazására

Az ELEAGUE szervezői bejelentették a következő szezon pénznyereményét. Nem aprózták el.

Hamarosan kezdetét veszi az ELEAGUE Premier névre hallgató megmérettetés, ahol a győztes nem kevesebb, mint $500.000-al lesz gazdagabb. Ez $100.000-el több, mint az előző két kiírás győzteseinek - Virtus.pro, OpTic Gaming - összesített nyereménye.

Az érdeklődők szeptember 1-jén egy órás előzetest láthatnak majd a versenyről, igaz ezt csak az amerikai TBS kábelcsatornán lehet megtekinteni majd. Ebben bemutatják és elemzik majd a résztvevő csapatokat, valamint a játékosokat. A 16 induló csapat 4 csoportba kerül elosztásra, ahol GSL rendszerben fognak megküzdeni a továbbjutást jelentő első két helyért.

Bejelentették az ELEAGUE CS:GO Premier 2017 résztvevőit

12 nevet ismerhettünk meg, illetve a kvalifikáció menetét!

Maga a verseny szeptember 8-án startol majd el az A csoport küzdelmeivel. Itt rögtön láthatunk jó pár érdekes mérkőzést, hiszen a FaZe, a G2 és a megújult Na'Vi mellé egy, a kvalifikációról érkezett csapat fog érkezni még. A csoportköröknek szeptember 30-án lesz vége, míg a teljes bajnokságot az október 10-13. közötti offline rájátszás fogja lezárni.

Tizenkét csapat kiléte már biztos, ugyanis ők meghívást kaptak, míg a fennmaradó négy hely sorsa az amerikai és az európai selejtezőkön fog eldőlni, melyről bővebb információt a fenti, kapcsolódó cikkünkben találtok.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!