A két győzelem is kevés volt a HR-nek az ESG-n

A két győzelem is kevés volt a HR-nek az ESG-n

DeadFoxék két újonccal vágtak neki a zárt kvalifikációnak, nézzük meg, hogyan teljesítettek!

Már korábban beszámoltunk róla, hogy gondban lehet a HR, hiszen közeleg az ESG zárt kvalifikációja és még két ember hiányzott a csapatból, de orvosolták a problémát és két újoncot hívtak a távozó STYKO és bondik helyére. 

Ma este debütál a HellRaisers új felállása

Az új játékosokat hamar a mély vízbe dobják, este három meccsük is lesz az ESG Tour Míkonosz zárt kvalifikációján!

Senki sem jósolt túl sok esélyt nekik, hiszen valljuk be, két, teljesen ismeretlen játékossal nehéz újra odaérni a csúcsra. Nem várt könnyű feladat a HR-re, mivel két francia alakulat, a Team LDLC és a méltán híres EnVyUs ellen is játszottak, valamint a már egy ideje a top20 környékén szaglászó, török Space Soldiers ellen is bizonyítani kellett. 

Az első meccs után nem lélegezhettek fel a szurkolók, ugyanis az LDLC ellen egy csúfos, 16-5-ös vereséggel nyitottak Deadfoxék. Ennek ellenére, ebben a meccsben is volt pozitívum, hiszen a HR legtöbbet fragelő játékosa az egyik újonc, woxic lett. Ex6TenZ alakulata az első félidőben 10-5-el lemosta az ellenfelet a pályáról, a játék második felében pedig csak az alap köröket kellett hozniuk. 

Ezek után egy jóval nagyobb falat következett a HR számára, hiszen ScreaMéket kellett valahogy legyőzniük, ami óriási meglepetésre, sikerült is! Rendkívül hálásak lehetnek a HR szurkolók ANGE1-nek, hogy maradt a csapatnál, ugyanis az ő in-game rutinja kellett ahhoz, hogy hozni tudják a kritikus köröket. Az első félidő nagyon szoros volt, 8-7-re végződött, viszont a második félidőben a HR ki tudta használni a Cobblestone CT oldala által adott lehetőségeket, így végül 16-11-re győztek. ZeRo és DeadFox hozták a kötelezőt és ISSAA is megmutatta, hogy miért érdemli meg a HR mezt.

A harmadik meccs a török Space Soldiers ellen volt, akik mostanában nagyon jó formában vannak. Az első félidő egyértelműen a törököké volt, XANTARES vezetésével 10-5-re nyerték a T oldalt Mirage-on. ANGE1 itt is rendkívül jól játszott és nagyszerű hívásokat hozott, amik később ki is fizetődtek. A HR-nél nagyjából egyenlő arányban vette ki mindenki a részét a sikerből, a topfragger és a legkevesebbet fragelő játékos között mindössze 3 gyilkosságnyi különbség volt. A törökök részérül egyedül XANTARES tudta tartani a lépést az ellenfél csapatával. A végeredmény egy nagyon szoros 16-13 lett.

Sajnos a HR sorsát megpecsételte az LDLC elleni csúnya vereség, hiába lett az LDLC-NV-HR hármasnak 6-6 pontja, a rosszabb körkülönbség miatt harmadikként végeztek a csoportjukban, így nem jutottak be a playoffba és nem harcolhatnak a lejutásért. A döntőt a Team LDLC és az EnVyUs játssza majd péntek este 6 órától. Ettől függetlenül az első eredmények biztatóak, hiszen Deadfoxék jobban is teljesítettek, mint amit vártak tőlük, így nagyon magabiztosan várhatják az ESL One NY zárt kvalifikációját. Az idő majd eldönti, hogy a két új játékos hogy tudja majd felvenni a nagyokkal a versenyt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!