Ismerd meg a StarCraft sikertörténetét!

Hangulatos rövidfilmet kapott minden idők legjobb valós idejű stratégiája. 

Ma már sokak számára nehezen elképzelhető, hogy milyen volt az az időszak, amikor a világon először jöttek ki az online lehetőséggel felvértezett játékok és amikor még annyira nem volt elterjedt az internet, hogy netcafékba jártak le a gamerek, hogy hozzájuthassanak. Ezeket a dicső és mai szemmel cseppet megmosolyogtató időket idézi meg az a Blizzard által összepakolt rövidfilm, amit az e-sport és ezen belül a StarCraft hőskoráról készítettek. 



A mindössze 17 perces alkotás a játék életciklusának legizgalmasabb részeibe nyújt betekintést, végigjárva velünk az utat a megjelenéstől az egyre nagyobb népszerűségen át végül az elsőként Dél-Koreában tapasztalható bombasztikus sikerig. Akkoriban szinte minden valamirevaló gamer a StarCraft-ról beszélt, eső utáni gomba módjára nőttek ki a különböző csapatok és versenyek, hogy odáig eljuthassunk, hogy egész tévécsatornákat húzzanak fel StarCraft meccsek közvetítésére. 

Van azonban egy másik apropója is a film megjelenésének, hiszen megérkezett az a StarCraft: Remastered, ami felújított változatként a mai körülményeknek megfelelően próbálja visszaadni a legendás első rész semmihez máshoz nem fogható hangulatát. Mindehhez magas felbontású, akár 4K Ultra HD-ben pompázó játékmodellek, full HD-ra optimalizált átvezető animációk és fejlesztett hangeffektek társulnak, miközben újra átélhetjük az öreg Jim Raynor, Kerrigan, vagy Praetor Fenix kalandjait.

Digitális formában már be is szerezhetitek a játékot a Blizzard Store-jából potom 15 euróért cserébe PC-re, vagy éppen Mac-re. Ha ránk hallgatok, adtok egy esélyt neki.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!