A rájátszásba lőtte magát a Prophecy!

Összejött a legjobb 4 közé jutás, de még messze a verseny vége.

Elérkezett a csoportkör utolsó játékhete, ezzel együtt kiderült a 4 rájátszásba kerülő csapat kiléte is. Az első két hely sorsa már korábban eldőlt, ezt biztosan az Epsilon és az EnVyUs Academy vitte volna el, ám a Prophecy számára fontos volt az utolsó mérkőzés is, mert arról döntött, hogy 3. vagy 4. helyen jutnak-e tovább. Bár az utolsó helyezett Method volt az ellenfél, így is elég vegyes érzéseket keltett a mérkőzés. Na de nézzük, hogy mi is történt.

FLEAV távozik a volgare-ból!

A tegnapi nap eseményei után inkább a Prophecy mellett döntött.

Mirage (16:6)

Egészen gyors első pályát láthattunk, ahol egy megállíthatatlan CT oldallal 12:3-as előnnyel fordulhatott a Prophecy, ahol feltűnt FLEAV is koloRRR mellett. Ő még a hét elején hagyta ott a volgare-t, hogy kitöltse szerződését a brit szervezetnél. Bár a folyamatos gyakorlás hiánya olykor-olykor meglátszott, ugyanis mindkét pályán ő volt a leggyengébb a csapatban, bár nem is volt szükség rá, hogy villogjon Mirage-on.

A 12:3-as félidő után kicsit visszajött a játékba a Method, hoztak 3 védő kört egy sikeres pisztolykört követően, de végül nem érkezett a magyarok szerencséjére a visszatérés még az első fegyveres kör bukása után sem, melyre a 18. körben került sor. Ezután egy nagyon ügyes füstös A támadás érkezett pisztolyokkal, amit a Method elbénázott a visszafoglalás közben, ezt pedig a Prophecy további 3 körrel büntette, ami elég is volt a pályagyőzelemhez.

Cache (8:16)

A második pályára erősen megfordult a kocka, a Method CT oldalon kezdhetett most és ezt körökre tudták váltani. Több szoros kör is kialakult, clutch helyzetekkel és szép mozdulatokkal, de a Prophecy elég csúnyán elbaltázta az első félidőt, aminek 4:11 lett az eredménye a brit csapat előnyével.

Nagyon hasonlóan alakult a következő félidő, mint Mirage-on, csak ezúttal fordítva. A Prophecy ugyan elkezdett köröket hozni és elég közel került ahhoz, hogy megmentse a mérkőzést, de pont a legfontosabb pillanatoknál esett szét a védelmük, amit a Method büntetett is rendesen. Ismét szoros helyzetek alakultak ki, a legfontosabb pillanatban azonban nem tudták lehozni a köröket, így történt ez 14:8-nál is, ahol arch valami elképesztő hibát vétett egy hozható helyzetben. A meccs végeredménye ennek következtében 8:16 lett, vagyis 1:1 pontot hozott egymás ellen a két csapat:

Tehát a Prophecy kijutott a csoportkörből, ahol már csak 4 maradt életben az eddigi 8 csapat közül. A 3. helyes továbbjutás azt jelenti a számukra, hogy az egyenesági kiesés rendszerben zajló, Bo3 mérkőzések során a 2. helyezett ellen kell megvívniuk a döntőbe jutásért, vagyis az Epsilon lesz az ellenfél. A másik ágon az EnVyUs Academy és az exceL birkózik meg egymással, hogy a 110 000 dolláros fődíj minél nagyobb részét kaparintsa meg.

Amennyiben visszanéznétek a magyar közvetítést a tegnapi mérkőzésről, akkor érdemes ezt a VoD-ot megtekinteni, ugyanis itt megtaláljátok teljes egészében!

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

A következőkben még várható magyar nyelvű Gfinity Elite Series közvetítés, ezért mindenképp iratkozzatok fel a csatornára és kövessétek híreinket, hogy le ne maradjatok a Prophecy meneteléséről. A mérkőzések pontos idejéről még nincs információ, de amint többet tudunk értesítünk benneteket is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!