Újra magára talált az EnVyUs csapata?

Újra magára talált az EnVyUs csapata?

ScreaM és csapata elég meggyőző teljesítményt mutatott az ESL One NY zárt kvaliján, talán újra megtalálték régi formájukat.

Ezen a hétvégén rendezték meg az ESL One New York zárt kvalifikációját, amelynek a győztese kijuthatott a szeptemberi versenyre. Korábban beszámoltunk róla, hogy a HR új felállása is itt debütálhat a régió legjobb csapataival szemben.

Az ESL ONE New York kvalifikációján debütál az új HR!

dan1 | 17/08/12 11:20 Szeptember 16-17 között kerül megrendezésre az ESL One következő, New York-i állomása 250 ezer dolláros nyereményalappal. Az eseményre hat csapatot hívtak meg, a másik két hely sorsa az augusztus 19-20-án megrendezendő zárt kvalifikáción fog eldőlni. Zárt kvalifikáció természetesen mindkét nagy régióban lesz (NA, EU), melyekre 7-7 csapatot invitáltak meg.

Az első kör legszorosabb meccse a Flipsid3 és a Gambit összecsapása volt, ahol végül a friss major győztes tudott győzni 2-1-re. Meglepetésnek a NiP és a BIG összecsapása mondható, ahol a mostanában nagyon jól játszó német ötös, sikeresen legyőzte az ellenfelét. Sajnos a HellRaisers debütálása nem sikerült a legjobban, hiszen az nV elég könnyedén győzte le őket, míg a másik francia alakulat a Pride csapatán verekedte át magát.

Ezután az elődöntőben kialakult a francia El Clásico-nak is beillő EnVyUs - G2 meccs, a másik ágon pedig a BIG és a Gambit csapott össze. A G2 és az EnVy összecsapása nagyon szorosra sikerült, de végül ScreaMék kerültek ki győztesen és jutottak be a döntőbe, ahol a major győztes Gambit csapata ellen játszhattak. 

Szorosabb döntőre számítottunk, de végül RpK vezetésével nagyon könnyedén 16-9-re és 16-5-re legyőzték AdreNéket és lejutottak az ESL One New York-i állomására!

Úgy néz ki, hogy ScreaMék újra magukra találtak és talán megint odaérhetnek a csúcsra. Ezt New Yorkban be is bizonyíthatják, de nem lesznek egyszerű helyzetben a francia sztárcsapatból kikukázott játékosok, hiszen a világ legjobbjai ellen is folytatni kell ezt a formát egy hónap múlva, ha sikerre vágynak. Viszont, így, hogy kioShiMa szabadon igazolható lett jó kérdés, hogy fognak-e cserélni vagy maradnak ennél a felállásnál, ha esetleg porszem kerül a gépezetbe a LAN-on és nem jön össze egy szép szereplés.

Ti mit szólnátok, ha esetleg k1o érkezne az nV-hez?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!