Bemutatjuk DJ Prius-t, a legszórakoztatóbb observert! - Videók

Bemutatjuk DJ Prius-t, a legszórakoztatóbb observert! - Videók

Egy furcsa unaloműzőnek indult, ma már tízezrek rajonganak érte!

David "Prius" Kuntz neve biztosan ismerős sokatoknak, hiszen observerként már millió egy rendezvényen dolgozott. Legyen az a legkisebb ESEA online bajnokság vagy egyenesen egy Major, ő rendszeres szereplőként feltűnik mindenhol. A közösségen belül a legnagyobb hírnévre akkor tett szert, amikor az unalmas online meccsek előtti várakozást elkezdte zenés összeállításokkal feldobni, ahol a kameraképet ritmusra váltogatja. Az évek alatt elég sok ilyet megcsinált már, egytől egyik zseniális mindegyik, ezért most megmutatunk pár kedvencet közülük nektek is!

Elsőként kezdjük egy régi klasszikussal, a Darude - Sandstorm feldolgozásával. Ez még viszonylag kezdetleges, hiszen csak két játékos között váltogat gyorsan, de az, hogy képes végig tartani a szám tempóját már önmagában lenyűgöző teljesítmény. Szerencsére a kirajzolódó jelenet is pont elég érdekes volt hozzá, hiszen a játékosok mozogtak és lőttek egymásra:

A következő már jóval hosszabb összeállítás, itt két számot is közel a végéig hallgathatunk, 6 perc 30 másodpercen keresztül. A Method és a Cloud9 meccse előtt ennél jobb szórakozást kívánni sem tudott a közönség abban a pillanatban, ez a bal felső sarokban látható reakciókból is látszik. Ez már egy jóval kiforrottabb produkció, mint az előző, hiszen az összes játékost felhasználja:

Végül, de nem utolsó sorban íme a legújabb csoda, melyet ezen a hétvégén, az ESL ONE New York kvalifikáció alatt hozott össze a Gambit és a BIG mérkőzésén. Itt már látszik, hogy a sok-sok év és a leleményesség közel a csúcsra jár, hiszen Prius keze alatt ebből a rémisztően unalmas ugrabugrálásból is - ami egy-egy online meccset megelőz -, epic pillanat született:

Nektek hogy tetszik DJ Prius furcsa hobbija?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!