Jön az első Madden NFL Club Championship!

Jön az első Madden NFL Club Championship!

Ráadásul mind a 32 NFL-csapat csatlakozik a bulihoz.

Az Electronic Arts ma jelentette be, hogy az USA legnagyobb amerikaifutball-szövetségével, az NFL-lel közösen szervezik meg az első Madden NFL Club Championship-et (továbbiakban MCS), ami mérföldkő a kompetitív játékok és az e-sport rendezvények történelmében. 



A grandiózus együttműködésnek köszönhetően mind a 32 NFL-csapat képviselteti magát, amihez hasonló nagyságú együttműködést eddig még nem láthattunk. Ráadásul nem is kell már sokat várni a bajnokság indulására, hiszen amint augusztus 22-én megjelenik az EA Sports Madden NFL 18 G.O.A.T Edition, 24 órán belül elkezdődnek a küzdelmek, ami 403 ezer dolláros (több mint 100 millió forintos) összdíjazással várja a vállalkozó kedvű játékosokat.

A játékosokat első körben - ahogy az hasonló kaliberű versenyeknél lenni szokott - online kvalifikációs rendszerben fogják kiválogatni, ahonnan a legjobbak NFL-stadionokban küzdhetnek majd meg egymással. NFL-csapatonként azonban csak 1 versenyző kerül be a kalapba, így a 32 legtehetségesebb játékos vehet részt a MCS többnapos döntőjén, ami először az orlandoi Pro Bowl Experience-en, majd végül Minneapolisban a Super Bowl Experience-en kerül megrendezésre.



A tét nem kicsi, hiszen a bajnok pénznyereményben részesül, valamint két jegyet kap a soron következő Super Bowl-ra. Az EA fejese, Andrew Wilson úgy nyilatkozott, hogy az eddigi NFL versenyekkel már feltüzelték a játékosokat világszerte, most pedig sosem látott szintre emelik a kompetitív versenyzési lehetőségeket. 

Ha szeretnétek részt venni a bajnokságon, a hivatalos oldalon tudtok regisztrálni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!