1.6-os legendákkal épít csapatot t3h f4rm3r!

1.6-os legendákkal épít csapatot t3h f4rm3r!

Új svéd ötös alakul, elég ígéretes névsorral!

Az évek alatt nagy nevek jöttek és mentek a profi e-sportban és ebből a CS:GO sem maradt ki. 1.6-ban egyértelműen a svédek uralták a világot, elképesztően sok tehetséges játékost adtak a világnak a 2000-es évek elején, sőt közülük kerültek ki az első rendszeres fizetéssel rendelkező, profi CS-sek. Később sokan visszavonultak a legjobbak közül, így tett a régi NiP több játékosa (HeatoN vagy Potti) és többek között Mattias "Snajdan" Andersen is. Ő a 2000-es évek derekán érte el legnagyobb sikereit, miután 2005 és 2007 között nyert két Majort is a svéd SK Gaminggel. Az egyik legígéretesebb játékosnak tartották, ám a sikerek később elmaradtak és 2011-ben visszavonult.

Mattias "Snajdan" Andersen (jobb oldalt) - forrás: HLTV

Később próbálkozott a visszatéréssel CS:GO-ban, mint ahogy több 1.6 legenda is, de nem sikerült megvetnie a lábát a Guxot, face-t és jumpy-t (jelenlegi fnatic edző) is magába foglaló csapatnak. Rasmus "Gux" Ståhl a mostani felállás egyik alapköve lesz egyébként és talán ismerős lehet a Gux & Friends nevű mixből, ahol azzal a woxic-kal és ISSAA-val játszott együtt az ESEA Premierben, akik most a HR-ben vannak. A harmadik helyet az eredeti GODSENT-ből is ismert Mathias "pauf" Köhler tölti majd ki, aki tavaly nyár óta inaktívan, csapat nélkül tengődött. A negyediket a Preparation és a Team Acer játékosa Frej "kHRYSTAL" Sjöström, aki rengeteg 1.6-os top csapatban megfordult, pl. 2009 és 2010 között az SK Gamingben, sőt CS:GO-ban is aktívan játszott, bár a toptól itt már lemaradt.

Daniel "t3h f4rm3r" Börzsönyi - forrás: HLTV

Végül, de nem utolsó sorban egy meglepetés is van a csapatban, ugyanis az 5. nem más, mint a svéd-magyar Daniel "t3h f4rm3r" Börzsönyi, aki szintén egy 1.6 veterán és több svéd csapatban is megfordult karriere alatt, de egy hónapot eltöltött az Orgless-ben is flash és DeadFox mellett, mielőtt kirúgták volna Barcode-dal együtt a csapatból. Ezután ismét svéd játékosokkal játszott, előbb az AliGonban, majd a Lemondogs-ban, de 2016 elején eltűnt a térképről. Valamikor később az évben csatlakozott a Wyvern eSports-hoz, de különösebb sikereket nem értek el: a kvalifikációkon elvéreztek sorra. A legnagyobb eredménye ennek a csapatnak az ESWC csoportkör volt, ahol utolsó helyen estek ki.

A csapat felállása tehát a következő lesz:

  • Mattias "Snajdan" Andersen
  • Rasmus "Gux" Ståhl
  • Mathias "pauf" Köhler
  • Frej "kHRYSTAL" Sjöström
  • Daniel "t3h f4rm3r" Börzsönyi

A csapat Blank néven szerepel majd a következő versenyeken és jelenleg szervezet keresnek. 1.6-ban sokan a legjobb játékosok közé tartoztak közülük, így biztosan meg van bennük a potenciál, inkább az lesz a kérdés, hogy milyen lehetőségeket kapnak majd. Mi minden esetre is kíváncsiak vagyunk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!