Kell még idő ennek a HellRaisersnek

Kell még idő ennek a HellRaisersnek

Elindult az ESL Pro League, de a HellRaisers még nem állt készen.

A 6. ESL Pro League szezon alatt is rendszeresen követjük a HellRaisers és DeadFox teljesítményét, hogy a rajongók semmiféleképpen se maradjanak le arról, hogy Bence miként teljesít a világ legjobb csapataival szemben hétről hétre. Az őszi szezonban talán soha nem látott nehézségű kihívások várnak rájuk, hiszen annyira erős cserék történtek a szünet alatt, hogy csak a nevek alapján lehetne mondani 10 csapatot, akik jelen pillanatban jobbak náluk. Tehát a szezont nézve előzetesen egy dolog tűnik reális elvárásnak velük szemben: a bennmaradás.

Kezdődik az ESL PRO LEAGUE - Nézd magyarul!

Itt a várva várt hatodik szezon új szereplőkkel, régi nagy nevekkel és természetesen, DeadFoxszal!

Mirage  (8:16)

A két új játékos, woxic és ISSAA beiktatása a csapatba elég döcögősen megy és többek között ezen is ment el mindkét pálya. Woxic egyértelműen stabilabb és jobb egyéni teljesítményei vannak, viszont túl sokszor marad olyan helyzetben, amit képtelen megoldani a rutintalanság miatt. ISSAA ezzel szemben sok egyszerű helyzetben megremeg és gyakran buta helyzetekben hullik el. Bár Mirage-on ez kb. mindenkire igaz volt a HR-ben, nem egyszer buktak kört azért, mert fejetlenül, egyesével futottak rá több ellenfélre információ nélkül próba szerencse alapon. Amikor ezt ki tudták küszöbölni az első félidőben, akkor köröket tudtak hozni belőle, így 5:10-zel mehettek az előnyösebb CT oldalra.

A második félidő elég jól indult, megnyerték a pisztolykört, de azonnal jött a force kör a Heroic-tól, aminek az elbukása gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. Ezután rögtön meccspontig menetelt a dán-svéd gárda és 6:15-ről kellett volna visszajönni a meccsre, ami ezúttal nem sikerült, hiába a következő két körgyőzelem.

Forrás: HLTV

Overpass (14:16)

A második pályára végre megérkezett az izgalom is a mérkőzésbe, ugyanis egy sokkal szorosabb adok-kapok alakult ki. A nyert iskolakörök után egy-két kör ide, egy-két kör oda és ezzel elérték, hogy ugyan a HR megnyerte a CT oldalt, de csak a lehető legszorosabb, 8:7-es eredménnyel. Zero az egész félidő alatt valami elképesztően játszott, remek lurk játékkal és folyamatos nyitófragekkel, de itt még nem állt meg.

Ugyanis a következő félidő végére egészen 37! fragig ment el, ebből pedig 26 fejlövés volt. Ez elég volt neki ahhoz, hogy a szerver legjobbja legyen, de ha megnézzük a teljesítményeket a teljes csapatban, akkor ezek a fragek gyakran ISSAA vagy DeadFox játékát pótolták ki és nem ezeken felül érkeztek. Ennek pedig meg lett az eredménye: Zero régóta az egyik legjobb meccsét játszotta, könnyen STYKO helyére léphet a jövőben, de a többiek teljesítménye nélkül csak veszíteni fognak sorra, mint most is. Az utolsó pillanatban, 14:16-ra buktak, miután a meccspont előtti erőltetett fegyvereskör sikertelenül járt és nem volt elég pénz az egyenlítésre a 30. körben.

Forrás: HLTV

A nagy képet nézve tehát egy elszomorító 0:2 lett a vége a találkozónak, a szezon egyik verhető ellenfele ellen. Két dolog hiányzott csak a jobb eredményhez: ISSAA teljesítménye, ugyanis 17 frag két pálya alatt nagyon kevés, az átlag 0.59-es ratinggel együtt; és a csapatmunka, ugyanis túl sokszor kellett volna egyénileg nagyot villantania a játékosoknak, akik egyértelműen képtelenek voltak jelen állapotban erre (ezt leginkább woxic szívta meg). Utóbbin lehet fejleszteni még, látszik, hogy van potenciál a csapatban, de még jobban össze kell érjenek. Viszont ISSAA játéka hamar eljuthat odáig, hogy kiteszik a csapatból, ha ezt a formát folytatja, mert ennél még bondik is sokkal jobb volt a csapat dinamikáját és az egyéni teljesítményeket nézve is.

Ma este ismét pályára lép a HellRaisers, így megláthatjuk, hogy ANGE1 mit tanult a tegnapi vereségből. Ezúttal a BIG ellen kell bizonyítani, ami egyértelműen egy komolyabb kihívás lesz. A mérkőzés 19:00-tól kezdődik és természetesen magyar nyelven is elérhető lesz az alábbi csatornán, tartsatok velünk:

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!