Búcsút inthetünk a Rainbow Six: Siege pályáinak!

Búcsút inthetünk a Rainbow Six: Siege pályáinak!

Szomorú hírt osztott meg velünk a Ubisoft.

Ismerős az az érzés, amikor már annyit toltad egy játékkal, hogy az összes pályáját kívülről fújod és a legtöbbet szereted is? Na, ez fog most alaposan megváltozni a Rainbow Six: Siege esetén, amiről a játékot kiadó Ubisoft egy blogbejegyzésben számolt be.



Arról már meséltünk nektek, hogy mennyi változást fog hozni a játék harmadik szezonja, viszont eddig azt nem tudtuk, hogy lesznek olyan pályák, amikkel ranked módban sajnos már nem találkozhatunk.

Mindezt azzal indokolják a készítők, hogy szeretnének minden pályahibát kiszűrni, ezért a mapkínálat játékszezononként változni fog, viszont az már biztos, hogy a következőben csak az alábbi 9 pályán folyhatnak majd a rangsorolt küzdelmek: Bank, Clubhouse, Oregon, Kafe, Consulate, Chalet, Boarder, Coastline és Skyscraper.



A változás szele a Casual szekciót is megérintette, amiben már csak 15 pálya fog helyet kapni, így könnyes búcsút kell vennünk a Favela és a Yacht duótól. Mielőtt azonban egekbe szökne a vérnyomásunk, nyugodjunk meg, hiszen a játékból kivett mapokon elkezdenek dolgozni a srácok, hogy visszakerülve sokkal jobb élményt nyújthassanak majd. 

Rossz hír, hogy a Map Preferences rendszer is a változtatások áldozatává esett, amit úgy láttak a fejlesztők, hogy jobb, ha minél hamarabb eltüntetnek a PvP-szekcióból, viszont a Terrorist Hunt-ra azért megtartották.

Ti hogy álltok a változtatásokhoz? Örültök neki, vagy inkább fáklyás felvonulást csinálnátok a Ubisoft székháza előtt?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!