Interjú egy unicum játékossal: _X3ND4R_PRO

Interjú egy unicum játékossal: _X3ND4R_PRO

Interjú sorozatunk legújabb alanya _X3ND4R_PRO!

Szia X3ND4R! Kezdésként mesélnél egy kicsit magadról?

Sziasztok! Dominik vagyok, lassan 20 éves. A játékot 2012-ben ismertem meg, egy internetes hirdetésen keresztül, azóta is játszom!

Gondoltad volna akkor 5 éve, hogy ma ott leszel annyi eredménnyel a hátad mögött, ahol most vagy?

Nem, álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyit elérek ebben a játékban, ugyanis én csak szinte kisfiú fejjel ültem be a gép elé, történelmi tankokkal játszani, de nem gondoltam volna,hogy ennyi mindent elfogok tudni érni ebben a virtuális "világban"!

Ha már eredmények, mik voltak azok az élményeid csapat- és egyéni szinten, amikre büszke vagy?

Tömérdek mennyiségű ilyen van! Talán a kedvencem az az volt, amikor gyenge számítógéppel, ami folyamatosan lefagyott és kidobott a játék, a legelső profilomon, egy Tigris tankkal sikerült 11 killt összehoznom, és 1v4ben lehoznom a meccset. Ez volt a legelső, emlékezetes emlékem! De persze lehetne még sorolni az egyéni élményeimet, mert tényleg rengeteg van. De talán csapatilag a legjobb élményem az az, amikor a baráti társaságommal egy saját ESL csapatot hoztunk létre, amiben a kezdeti botlások ellenére is szép teljesítményt tudtunk elérni! Hiányoznak is azok az idők!

Az előző interjúban Krea is azt a részt emelte ki, amikor az ember a barátaival ér el sikereket. Mennyivel másabb ez, mintha csak az érdek fűzi össze egy csapat tagjait?

Szerintem a család és a barátok az, ami egy ember életét teljessé teszi, és szerintem az csak egy dolog, hogy ez egy játék, itt is megtalálhatja az ember azokat az társakat, akikkel jól érzi magát, akikkel élvezetes játszani, funolni, feltöltődni. Én megtaláltam, és nekem ez többet ér mint bármelyik elit prestige-vadász csapat!

Van olyan tank, vagy osztály, amivel szívesebben játszol randomban és kompetitívben is, mint a többivel?

Igen, kettőt tudnék megemlíteni! Az egyik a Maus, ami buff után a kedvenc nehéz tankommá nőtte ki magát, valamint a T110E4 , ami a Grille nerf után elég hasznos tankká vált például Mines-on. Mind a kettővel imádok kompetitíven, és csak simán randomban is játszani!

És ha már a sikerekről szó esett, mi az, amit megbántál karriered során?

Igen, egy dolog. Az, hogy későn kezdtem el jobb és tapasztaltabb játékosokat követni, hogyan játszanak, reagálnak le bizonyos szituációkat, stb. Ezt ajánlom mindenkinek! Hála Isten bőségesen vannak jó játékosok a Twitchen, akiktől lehet tanulni! Ezt ajánlom figyelmébe mindenkinek, akár kezdő , akár tapasztalt, ugyanis tanulni mindig tanul az ember, és sose késő. Ha az elején szívtam volna magamba a tudást videókon keresztül, most még jobb lehetnék!

Tudnál olyan neveket mondani, akiket általában figyelemmel követsz?

Persze! Magyarok közül Balozs-t szoktam, Scheffet, valamint nagyon régen Ph3lant, bár ő már kevesebbet videózik. Külföldiek közül meg rengeteget, például Dakillzor, QuickyBaby, Jingles, Orzanel és még sorolhatnám.

Utolsó kérdésként pedig: vannak még terveid a játékkal? Reformok érik a teljes esport részleget és sok a jelenlegi kérdés, páran pedig akér indokolatlanul is sok gondot látnak. Te hogy vélekedsz erről?

Konkrét terveim nincsenek már. Szeretném élvezni a játékot a barátaimmal, csapatozni velük, SH-zni, Advance-ozni, CW-zni, kampányozni és ennyi. Sajnos olyan emberekkel is összehozott ez a játék, akiknek az egyéni érdek az egó volt a prioritás, és elvették a kedvemet a kompetitív játéktól, de ha baráti társaságról lenne szó, akkor szerintem bevállalnám még velük újra, de ez nem rajtam múlik. A reformokról pedig annyit, hogy csinálhatnak annyi újítást amennyit akarnak, sajnos sokan abba fogják hagyni, mert hiába csak egy játék, a beleölt, elvesztegetett időt nem fizetik meg annyira,hogy megérje. Mint például a Na'VI esetében is ez történt... Szerintem több csapat abba fogja hagyni, de a helyükre biztos jönnek újabb és frissebb csapatok!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.